Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban From Alteriwnet

Gość Massefect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komentarz pod tym video na YT:

You can play only on dedicat server because they have no ban list and you have the same xuid soo no one can ban you for the second time:) enjoy have fun

Możesz grać tylko na serwerach dedykowanych. One nie mają ban listy, a ty masz ten sam XUID więc nikt nie może cię zbanować drugi raz.

To mówi samo za siebie, on tam nic wielkiego nie zrobił.

Opublikowano

Cóż, mi to umożliwia grę choć nie mam bana ale mam ten cholerny error z przeliczaniem XUID, niestety na dedykach z tym w ogóle wyzwania nie lecą O_o na privie tak ale na tych z serverlista już nie, dosyć to dziwne .

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

dobrze upek mówi.

nie ma listy banów na dedykach alter IW net więc bez sensu temat jest w ogóle :D

Opublikowano

Ale jak wejdziecie na serva jakiegoś to wtedy robi się czarny ekran w konsoli spam i nic się zrobić nie da. Nie testowaliście a gadacie...

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

Ale jak wejdziecie na serva jakiegoś to wtedy robi się czarny ekran w konsoli spam i nic się zrobić nie da. Nie testowaliście a gadacie...

Dokladnie tak, ten sposob nie dziala.

Opublikowano

@Up chodziło mi o to że jak bez tego się próbuje to tak się robi, jakim cudem mi to działa a wam wszystkim nie?! O_o Musicie robić coś nie tak. Wklejacie ten program do folderu z MW2, w alterIWnet.ini wpisujecie w linijce Server=swoje ip, np. całe ma to wyglądać tak (z tym że zamiast mojego to wasze ip, no i inny nick ;D)

[Configuration]

Server=77.255.67.239

WebHost=auto

Nickname=^7Cry^1Dragon ^6<3

[Dynamic]

HackWarningShown=True

ServerWarningShown=True

Potem włączacie IWNetServer.exe, następnie iw4mp i powinno wam nie pokazać że macie bana. I jeżeli macie zmienne ip to musicie zawsze zmieniać na aktualne.

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

@Up chodziło mi o to że jak bez tego się próbuje to tak się robi, jakim cudem mi to działa a wam wszystkim nie?! O_o Musicie robić coś nie tak. Wklejacie ten program do folderu z MW2, w alterIWnet.ini wpisujecie w linijce Server=swoje ip, np. całe ma to wyglądać tak (z tym że zamiast mojego to wasze ip, no i inny nick ;D)

[Configuration]

Server=77.255.67.239

WebHost=auto

Nickname=^7Cry^1Dragon ^6<3

[Dynamic]

HackWarningShown=True

ServerWarningShown=True

Potem włączacie IWNetServer.exe, następnie iw4mp i powinno wam nie pokazać że macie bana. I jeżeli macie zmienne ip to musicie zawsze zmieniać na aktualne.

mi nie dziala, pokazuej laczenie i tyle i polaczycz sie nie moze, jak ma router to ktore ip wpisac?

ab8331_2.jpg

cv6468_3.jpg

Opublikowano

to jest moje konto na youtube jak by ktoś nie wiedział a tak poza,tym jak komuś nie działa niech da znać na youtube to wyśle wszystkie moje pliki z folderu

u mnie wciąż działa btw

alteriwnet niedawno małą poprawkę wypuśćił na ten sposób jednak nie każdemu się ona zainstalowała :) co za szkoda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jego (Massefecta) film? Nie wiedziałem. ;> Nie widzę powodów, dla których miałby ów film kasować. Bynajmniej już sobie nie obejrzysz. :(

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

niech ktoś wrzuci ten przerobiony server omijajacy autoryzacje na megauplaud albo innego hosta ! zeby wszyscy mogli grać póki nie zpatchuja tej metody i koniecznie PODEPNIJCIE TEMAT

Opublikowano

Skoro film skasowany to temat zamykam :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...