Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie Mod I Liberation

neraul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka.

1. Szukam zombie moda na którym jest kasa ( pisze cash ) za nią można kupować bronie i dodatki. Grupy są podpisane Zombies i Humans. Zombi są "daltonistami" i widzą ludzi na biało. Dodatki to: więcej życia, ludzie są w czerwonym kwadracie, i nóż do rzucania. Mają usp bez ammo z nożem taktycznym. Ludzie normalnie widzą i mają losowy pistolet maszynowy, strzelbę i pistolet. mogą kupić ammo, broń lub tarczę dodatki do broni, tarczę i inne bzdety. Proszę o link, dam + :P

2. Gdy hostuję przez liberation on zmienia mi nazwę na "MW2 Liberation. Jak to wyłączyć? Mam z www.ultimate-filez.com/forum/showthread.php?t=1081

Edytowane przez neraul
Opublikowano

plik chwilowo niedostępny :/ znalazłem na google. leci plus za nazwę moda. A co z liberation? bo to denerwuje. nie możesz zobaczyć żadnego killa bo ciągle powtarza się "zmieniono nazwę na..." Z twojego tematu "jak odpalać mody" plik też jest chwilowo niedostępny. Zaś plik od ERGOR ( czy jakoś tak ) ma wirusa :angry: proszę o jakiś dobry link. polecą plusy :D

Opublikowano

daj link do zombie moda. może się innym przydać tak jak mi by się kiedyś przydało ale już mam dość serdecznie mw2 -.-

neraul lubi to
Opublikowano (edytowane)

tutaj jest ten zombie mod

To jest ukryta treść, proszę
. Macie jakieś linki do liberationa? metodą kuby spróbuję jutro. Proszę o te linki. Ciężko jest coś znaleźć, więc z wielką chęcią dam plusy

Edytowane przez neraul
Opublikowano

ściągnąłem liberationa z tematu Sterglaset"jak odpalać mody". link jest aktualny.

tylko jedno pytanie - czy mogę być hostem z ograniczonym NATem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...