Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchajcie sprawa jest taka jestem zółtodziobem nie potrafie napisac bota ani znalesc samodzielnie nowego sposobu na przełamanie gry desert operations

jest to ciekawa gra przegladarkowa skupiajaca bardzo wielu graczy niektorzy ładuja w nia naprawde pokaźna kase aby sie w niej liczyc

jakis czas temu admini borykali sie z problemem bugowania ktore było mozliwe dzieki wykorzystaniu opery niestety nieopamietam ktorej wersji

a robiło się to tak nalezało założyc konto dojsc w budownictwie do posiadania rafineri popczekac az nazbiera się troche ropy oraz miec wyplacone troche kasy z banku wchodziło się w rafinerie nastawiało suwak ropy w prawo na maks lub troche przed maks i

przez około poł minuty po kazdej pelnej godzinie klikało sie aby zaakceptowac przerobienie ropy na benzyne tyle razy ile tylko potrafimy po około minucie czyli np o godz 14:01 konczylismy klikac i zajmowalismy sie anulowaniem duzej ilosci okienek przerabiania ropy na benzyne i w ten sposob gra oddawala nam rope (w ilosci tyle razy wiekszej ile okienek przerabiabnia zdazylismy narobic poprzez klikanie)

niewiem czy dosc jasno opisalem jak to dzialalo efekt był jasny majac np miliard ropy bylismy w stanie podczas tej minuty czy pol kiedy dzialal bug nakopiowac nawet 30razy wiecej wazne : musielismy posiadac na koncie głownym nie tym w banku kwote pieniedzy jaka jest potrzebna na jedno przerobienie ilosci jaka kopiujemy

nakopiowana rope sprzedawalismy innym gracziom w centrum handlowym i w ten sposob stawalismy sie baaardzo bogaci w tej grze co umozliwiało nam wygrywanie wojen i posiadanie ogromnych armi ktorej inni nie potrafili stawic czoła niestety cos wymyslili i juz to nie dziala

jesli ktos jest w stanie w jakikolwiek sposob pomoc bede bardzo wdzieczny

druga sprawa jest taka ze przydałby mi sie bot do tej gry ktory bedzie mi sam kupował rope z handlu bo nie idzie zdażyc kupic (inni sa szybsi)

zapomnialem dodac oczywiscie gre musielismy miec otwarta w operze zeby mozna bylo bugowac

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy chwilę poszukać;/

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Oho, chyba następny gościu, który szuka murzyna. A propo mam coś ciekawego

Co to jest, gdy murzyn pracuje na plantacji bawełny?

- Stare dobre czasy

hehe, pośmiali my się. Liczysz na to, że ktoś coś zrobi dla Ciebie za darmo? Pisz list do Mikołaja.

A, szkoda że zamknęliście ten temat, w którym gość szukał strony która wyłącza kompa. Proponuję www.jebnij-się-w-ten-głupi-łeb.pl. Po prostu kocham te forum.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...