Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Są Hacki Do 4Story Eg?

FirEsVeniX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta dziękuje Razes ze zamknąłeś Ten temat . -,- Bo własnie pełno hacków a zaden nie działa ! -,- Np . Psycho nie dziala na serwerze 4s a to jedyny hack co działa wogóle na 34bitowym systemie.-,- !! Znawiam temat :

Ma ktoś Hack który [działa] oczywiście na 4story eterniagames ?? Do 34 bitowego systemu .

Jesli tak to prosze podać Link

Daje duże [+}!!

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

Opublikowano

Ta dziękuje Razes ze zamknąłeś Ten temat . -,- Bo własnie pełno hacków a zaden nie działa ! -,- Np . Psycho nie dziala na serwerze 4s a to jedyny hack co działa wogóle na 34bitowym systemie.-,- !! Znawiam temat :

Ma ktoś Hack który [działa] oczywiście na 4story eterniagames ?? Do 34 bitowego systemu .

Jesli tak to prosze podać Link

Daje duże [+}!!

Ja pierdole, ty masz kompa 34 bity ?!

Hacki by RainerZuffal działają.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Heh . Tylko jak włanczam te hacki od RainerZuffal To pisze : Wersja tego pliku jest niezgodna z werjsa uzywanego systemu Windows .Sprawdz info dotyczące systemu na tym komputerze , jaka wersja programu jest potrzebna x86 -32 bity czy x64 - 64 bbity a nastepnie skontaktuj sie z wydawcą Oprogramowania . . ;((

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurka ja mam podobny problem tylko x64 bit i żaden hack nie działa a cheat engine o 4 litery rozbić też nie działa na 4s eg linknijcie jakiegoś hacka na tynktuki albo cos czemu nie bede palił przy ulepszaniu (żeby,m nie tracił itemku jeśli nie wyjdzie) mnie już to wkuża spaliłem heł rumparka gdy ulepszałem z +23 na +24 dajcie jakiegoś cheata możecie mi go wysłać przez poczte na adres [email protected] ale tak by działało to

bo na serio mnie to strasznie wpienia a tych cash nie bede azmawiał. bardzo was prosze.

• Dodaj nową pozycję...