Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zabawa W Filezilli Powoduję Connection Refused

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak.

Stawiam serwer robię sysinstall potem /etc/rc.d/netif restart wbijam do filezilli instaluje pliki i potem znowu na serwerze /etc/rc.d/netif restart i ./start i wyskakuje mi connection refused w konsolce... Wczoraj zrobiłem serwer bez bawienia się w filezilla i wszystko działało jak należy, mogłem normalnie grać z kolegami. Coś się haczy z tą filezillą i właśnie nie wiem co i chcę abyście mi pomogli. Może robię coś źle i dlatego mam takie problemy... POMOCY!!! Będą + !!!

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Wgrywam pliczki na hongkong item proto itd... Chyba pliki serwerowe które pobrałem są do bani. Teraz pobrałem nowe (By JachuPL) lecz mam problem z XAMPP a dokładnie z Apache który nie chcę wystartować... PS. Na czas włączenia Apache wyłączam skype, gg, przeglądarkę i nic to nie daje... POMOCY!

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Ja nie wiem w czym Ci przeszkadza Connection Refused ? Na niektórych plikach zawsze to jest. To nic nie powoduje, można normalnie grać. Włączasz portmapa, serwer i normalnie grasz :P

3.gif

ZAPRASZAM

Opublikowano

Dobra temat do kosza wszystko działa. Poprostu namieszałem w hong kongu.

Metin2 off od 2013r...