Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Un1Qex Banned!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, do rzeczy. Wchodze dzisiaj na

To jest ukryta treść, proszę

(wiadomo jak aktualizują sie statystyki combata) patrze i nie ma Un1Qexa >icon_col04.gif<

Wchodze na stronke CA z niedowierzaniem i Un1QeX jest w top score, jednak gdy naciśniesz na jego nick wyskakuje komunikat " Player not found"

Czyli, kolejny hi-lvl, masowo kupujący NX z kd. 2.70 został zbanowany.

Czekam na Wasze opinie na ten temat.

Zavv.

icon_col04.gif.... 4.5 miliona expa.

Rest in peaces!

Opublikowano

Może zmienił nick ?

Wątpie, bo każdy awansował o jedną pozycje (licząc top 20)

W dodatku, Redevil miał o 100 k expa mniej i dalej tyle ma.

A na erbazcastats aktualizacje są co godzine.

Opublikowano

To dostał bana .

W końcu miał kd 2.70

Raczej takie kd bez haków jest nie realne .

Ja kampie cały czas i nie mogę wbić większego niź 2.25

A co dopiero on 2.70 o.O

9368_gold.png

Opublikowano

To dostał bana .

W końcu miał kd 2.70

Raczej takie kd bez haków jest nie realne .

Ja kampie cały czas i nie mogę wbić większego niź 2.25

A co dopiero on 2.70 o.O

Grałem z nim pare razy. Grał na alfa, elim na Junk Flea (ile razy był w top5 to nikt nie zliczy) i kikał tych lepszych i na koniec miał staty powiedzmy 50:10.

Jeszcze nie znalazłem konkretnego powodu bana, nie ma jeszcze listy zbanowanych. Jak coś znajdę to wrzuce.

Opublikowano

Japierd*** 4,5 miliona exp-a..

Moge sie założyć , że jakiś płaczek dostawał w dupe i dał reporta , a ci go zbanowali-_-..

Upx4. No raczej xD

Tylko ile on kasy przerypał na nx..

Jak Pomogłem Daj +usa , Nie Krępuj Się ;)!

x3.!

Combat Arms <33 xD

Opublikowano

Kiedyś go raportowałem, bo miał duży kill streck, poza tym dałem screena jak jest w niedozwolonym miejscu. Może Nexon ruszył tyłek i go zbanował?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Jezu on naprawde dostal bana ja bym ta gre tak klnol nie wiem co bym zrobil Ciekawe za co lOOL

up ; a co to te niedozowlone miejce?

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

STRASZNE .... kolejny High Rang dostał bana - PRAWIDŁOWO !

Przecież jest wyraźnie powiedziane że za cheaty / hacki / bugi / plvl leća bany - bez wyjątku czy ktoś ładował NX czy nie -.-

Opublikowano

@upy

Jest w topce, bo stronka rzadko się aktualizuje, naciśnijcie sobie na jego nick i zobaczcie co wyskoczy.

Jeśli zmieniłby nick, to byłby w grze, i było by 2x coloney 4 (redevil +Un1qeX). A jest tylko Redevil, potem Extorlon.

Opublikowano

znowu gadacie o tym o czym nie wiecie juz napisalem w innym temacie nie wiesz nie pierdol a nie posty typu pewnie dostał bana itp. zmienił nick na : scentiic i tyle wszystko jest na forum nexona

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Jak ja bym dostal bana na takim lv i bym wydal z 5 tys zł na nx to bym sie zabił szczerze mowiac albo niewiem straszne to jest

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Jeny, dostał bana to dostał. Zmienił nick to zmienił. Co Was to obchodzi? kadir też dostał bana - wszyscy nie mogli uwierzyć(też ładował kupe nx)... bana dostał i bardzo się z tego ciesze.. na 2 dzień zrobił 2acc a po miesiącu lub 2 miał już dwie srebrne || ... Znów dostał bana i znów nowe konto :P W tydzień wbił <<<W>>>3 i następny banik za power lvling :) Może ktoś pamięta ile było na niego (kadira) reportów na forum na power lvling ? xD Mi CA się już znudził przez te lagi...

Ktoś wyżej napisał coś o UniQue. Ratio ma takie ponieważ gra tylko na Junk Flea z noobami i nie daje im wyjść z bazy. Do tego używa M32,medkita,miny i p90TR oraz kickuje tych którzy mają 2LT+ lub zabili go 2 razy pod rząd!

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę
zmienil nazwe i to wszystko... dziwne ze nie gra specem... xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...