Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc

pisar86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy wiem że nie prosi się o haki i tak dalej, ale mam prośbę, bo szukam i nie mogę znaleźć. Niekiedy w teamfire chyba tak się to nazywa graja goście którzy słychać że gościu bardzo szybko nożem wymiata. Czytałem że to trzeba mieć jakiś mod jak by mi ktoś pomógł będę bardzo wdzięczny. Oczywiście dostanie wielkiego +

Pozdrawiam i oczekuje na odp.

Opublikowano

Oczywiście to jest mod .

Polega on na tym iż M9 zamienione jest na miniguna .

U nas w dziele Mody powinieneś to znaleźć .

9368_gold.png

Opublikowano

Koledzy wiem że nie prosi się o haki i tak dalej, ale mam prośbę, bo szukam i nie mogę znaleźć. Niekiedy w teamfire chyba tak się to nazywa graja goście którzy słychać że gościu bardzo szybko nożem wymiata. Czytałem że to trzeba mieć jakiś mod jak by mi ktoś pomógł będę bardzo wdzięczny. Oczywiście dostanie wielkiego +

Pozdrawiam i oczekuje na odp.

1.Zła nazwa tematu=zamknięcie go i 10 %

2.Super knife.

Następnym razem przeczytaj to:

To jest ukryta treść, proszę

aa. I to sie nazywa fireteam.

Close

Opublikowano

Dziękuje ślicznie koledzy... Wielki + dla was za pomoc... Jak moge zamknąć ten temat żeby go nie było żeby bez sensu nie spamować da się to zrobić? Troche słabo się orientuje w opcjach tego forum.

Opublikowano

Dziękuje ślicznie koledzy... Wielki + dla was za pomoc... Jak moge zamknąć ten temat żeby go nie było żeby bez sensu nie spamować da się to zrobić? Troche słabo się orientuje w opcjach tego forum.

Napisz do Enzila (kid mod) lub Lenarta (Moderator) aby zamknęli temat. Swoje tematy może zamykac tylko Gold Member, którego możesz wygrac w konkursie na pogaduszkach :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...