Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akceptacja Postów

Gość Lenart

Akceptacja postów  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Akceptacja postów

• Tak
      8
    • Nie
      4
    • Oboj?tne
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wpadłem na pomysł z dodaniem opcji akceptacji postów dla nowych użytkowników czyli np. 5-10 pierwszych postów musiał by być zaakceptowane. Ograniczyło by to spam, reklamy, wstawianie keyloggów itp. Wiele nowych userów nie czyta regulaminu i zaczyna działać szkodliwie na mpc, a tego nie chcemy. To prawda, Moderatorzy mieli by więcej roboty, ale coś za coś ;)

Glinka. i TheFaker lubią to
Opublikowano

jestem na nie

Dlaczego ?

Skutki negatywne:

+ wiecej roboty

+ przy tak szybko narastajacej liczbie userow musialoby byc ok 50-100 ludzi tym sie zajmujacych

+ alternatywna opcja akceptowania to raportowanie przypadkow spamu, reklamy ale jak wiadomo userzy sa glupi i tego nie robia

Pozytywne:

+ blokada spamowo-reklamowa

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Wiesz Mike, gdyby dało się taką funkcję każdemu moderatorowi ( w swoim dziale oczywiście) a nie tylko GM, admin itp. to jakoś by poszło.

Myślę ze jako test można by było zrobić takie coś ;)

Opublikowano

Ja też jestem na tak ;). Lepiej by się czytało bez tych wszystkich spamujących tematów :rolleyes:

1358809676-U384748.png

Opublikowano

najlepiej gdyby posty jednego usera były że tak powiem w jednej akceptacji (jakby raporcie) i było by tego mniej do szukania ;)

Opublikowano

Jestem na nie, ponieważ jak nie będzie żadnego modka online a nowy użytkownik będzie chciał natychmiastowej odpowiedzi to będzie musiał czekać na kogoś aż mu zaakceptuje posta.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Są plusy i minusy. Wprawdzie nie będzie już spamu, reklam, masowego wstawianie keyloggerów itp. Ale jeśli ktoś będzie chciał szybko uzyskać odpowiedź, a nie miał jeszcze konta, to będzie musiał pewien czas czekać, zanim zada pytanie. Doda to też sporo pracy moderatorom. Ale mimo to jestem na tak.

ps. Widzę że keczup stał się legendą tego forum ^^

Opublikowano

Ja jednak zmieniam swoje zdanie..

Jeżeli jakiś spamer by zaczął tworzyć swoje dzieło to by moderatorzy musieli wśród tych postów wybrać 10 właściwych..To by była męka

1358809676-U384748.png

Opublikowano

To była by okropna męka!

Popatrzcie na dział metin. Dziennie + 100 postów od nowych. Codziennie się ktoś nowy rejestruje. To byloby niemożliwe

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Dziennie rejestruje się około 250 userów. 200 idzie do metin i zaczyna pisać posty. W takim razie, byśmy potrzebowali około 20 moderatorów w dziale metin -.-

Jestem na Nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...