Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teleport, Speedhack

888met

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest działający teleport hack albo speed hack? Cokolwiek co przyspieszyłoby podróż.

To co znalazłem:

To jest ukryta treść, proszę

Speedhack za pomocą Cheat Engine - ale poradnik niepełny (brak najważniejszego opisu).

[ch.html[/code]Teleport, ale pokazuje się komunikat, że game.exe nie jest w zgodnej wersji z tym hackiem (czy coś takiego). Czyli nie na PL.

To nie wiem co to jest... Jakiś teleport ale tylko na US.

Jakiś "Easy Traveller" - "łatwa podróż". Z opisu wynika, że to nie teleport... Bot który sam idzie w wyznaczone miejsce (razem z SH)? Nie działa na PL. Ale jest plik konfiguracyjny - może uda się uruchomić.

SH za pomocą Speed Gear. Niby działa. Ale po kilku krokach cofa.

__

Opublikowano

Jest działający teleport hack albo speed hack? Cokolwiek co przyspieszyłoby podróż.

TAK.

Speed Gear 7.1 poszukaj nawet w tym dziale ktoś wstawił, działa do +1900 (to nie hack stworzony głównie do gry) na shaiya działa w metinie Hack Shield wykrywa jako hack.

Shaiya ++ 2.1 obsługa podajże SHIFT biegasz trochę szybciej, zero NUM biegasz w powietrzu 1 i 2 NUM obniżasz/podwyższasz się w powietrzu (ludzie widza cię na ziemii bo sprawdzałem ale jak biegniesz nad domem czy górą niedostępną to widza jak teleportujesz się z przed domu i jak dobiegniesz za dom w powietrzu to widzą jak się pojawiasz). Teleport wcikasz CTRL i klikasz gdzieś obok myszką ale może wcale nie działać a jak działa to teleportnie tylko blisko ciebie czyli prawie nic nie daje.

Viper bot to jakiś bot do expienia niby ale ja go włączam tylko po to by zbierał mi sam drop (autopickup zaznaczam).

Jest jeszcze jakiś autopoter ale go nie używałem (używa sam warzywa jak masz mało życia).

Masz paczkę chyba tu są wszystkie co podałem, z mojego kompa co mi działały. Jak Ci virustotal nie działa bo ja tak miałem to znaczy że wira masz i ściągnij econficker czy jakoś tak ze strony NODa chyba.

Przeskanujcie bo z linku można chyba, mi znowu virutotal nie działa już nie wiem co jest. Jak coś te hacki masz chyba na forum lub elitepvpers.de albo ode mnie albo poszukaj sobie.

pozdrawiam

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano
Speed Gear 7.1 poszukaj nawet w tym dziale ktoś wstawił, działa do +1900

SH za pomocą Speed Gear. Niby działa. Ale po kilku krokach cofa.

Shaiya ++ 2.1 obsługa podajże SHIFT biegasz trochę szybciej
Testowałem. Zapomniałem napisać :P

Działa z shiftem (albo u niektórych altem) ale to prawie nic nie daje a jest takie "światło" niebieski i widać od razu. To działą jak uaktywnienie jakiegoś skilla (łucznika? zabójcy?) tylko, że na każdej klasie. Mało co daje.

Z tym lataniem to działa ale mało pomaga (tyle tylko, że nie trzeba omijać gór).

Teleport wcikasz CTRL i klikasz gdzieś obok myszką ale może wcale nie działać a jak działa to teleportnie tylko blisko ciebie czyli prawie nic nie daje.

Jakiś teleport włączany za pomocą CTRL. Ale nie działa. Może nie działa tylko na PL wersji.

Nie działa wcale na PL (nawet jak kliknę obok).

Czyli to co wiedziałem... Dobrego SH/teleportu nie ma. Chyba gra za dobrze zabezpieczona.

__

Opublikowano

Jest chociażby speed gear działa i daje bardzo dużo tylko pewnie za dużą prędkość ustawiasz, ja ustawiam do max 1900x szybkość i np na 1500x już biega bardzo szybko a nie cofa. W Cheat Engine też chyba działa SH.

@edit

Obecnie gram na Cheat Engine SH, Shaiya Viper oraz Shaiya ++ 2.1 ) Speed Gear działa ale wolę CE. (Bez patcha do gry)

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• 1 rok później...
Opublikowano

Mi nie działa żaden z podanych tutaj hacków ;/ gdy tylko jaki kolwiek odpalam to wywala mi shaiye

7c281e74f20db27c4e64c1df2bc4615f.gifkonopia.jpgDaj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...