Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Program Do Zmiany Ip Na Stałe

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji iż w ostatnim czasie pojawia się wiele tematów z robieniem reklam na G1 i PS postanowiłem zrobić tut, w którym wyjaśnię czym bez problemów zmieniać ip na jakie tylko pragniemy, dodatkowo dodam że program jest na stałe gdyż posiada cracka. Dodam także, że sam osobiście korzystam z tego programu na Mozilli.

1. Program zwie się Auto Hide IP, pobieramy go z

To jest ukryta treść, proszę

2. Gdy już mamy ściągnięty plik robimy następująco

a) prawym przycisk myszy na plik

b ) wybieramy otwórz za pomocą

c) z listy wybieramy WinRar

d) otwórz

e) wybieramy gdzie chcemy wypakować

Pojawi nam się folder, a w środku 2 kolejne: crack i setup. Na początku wchodzimy do folderu setup i instalujemy program. Po instalacji wchodzimy do folderu crack i kopiujemy plik o nazwie "auto.hide.ip.v4.6.7.2" do folderu w którym zainstalowaliśmy program. Otwieramy skopiowany element i klikamy patch

3. W tym punkcie powinniśmy mieć wyłączonego Firefoxa (polecam skopiować punkt do notatnika). Teraz otwieramy program wybieramy z panelu po lewej opcję "settings", następnie na górze "Browser". Zaznaczamy Fire Fox i klikamy "Re-instal FireFox Extension". Powinno otworzyć nam FireFoxa z oknem od dodatków, zaznaczamy żeby zainstalowało wtyczkę do Firefoxa. Po wszystkim restartujemy foxa i ponownie otwieramy ten poradnik.

4. Objaśnię teraz panel programu:

a) Hide Ip - po wybraniu ip, tego przycisku używamy do włączania/wyłączania ip

b ) Check Ip - nie warto klikać, gdyż po wybraniu ip otworzy nam stronę na której będzie pisać że mamy zmienione ip, nawet kiedy nie będzie to prawdą

c) Choose Ip Country - główna opcja, po kliknięciu otworzy nam się mapa świata która służy tyle co do zabawy, jeśli chcemy zmienić ip należy po prostu wybrać je z listy i kliknąć OK

d) Settings - Wszelakie ustawienia

5. Po wybraniu Ip i kliknięciu Hide Ip polecam najpierw sprawdzić czy wszystko jest ok na

6. Program może powodować powolne otwieranie stron ( choć nie zawsze, czasem trafia się szybkie ip ), tak musi być u wszystkich. Kiedy mamy Ip zmienione nie pozostaje nic innego jak udać się na playspan lub earn free g1 i cieszyć się masą nowych reklam !

Mam nadzieję, że Tut się przyda. Sam wykonałem na nim wiele reklam ( m.in. tą słynną 1075 na g1, ale z tego co widziałem niestety już jej nie ma). Poradnik wyłącznie mojej roboty, pisany z 6 na 7 listopada w nocy, zabraniam kopiowania bez mojej zgody ( uszanuj czyjąś pracę ). Życzę udanych reklam oraz liczę na + i 5 ^^

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Przyznam poradnik nawet nawet ostatnio jest rzeczewiście dużo o tym tematów

Ale napisałeś że muli itd. to trochę bez sensu ponieważ jak nam ma się mulić komp to gra też będzie się muliła więc moim zdaniem to z tym jest do d***

Ale każdy robi jak chce , ja osobiście nie używam G1 i Premi bo moim zdaniem osoby które to używają to nie umieją grać i muszą na lepszych broniach ;/

Masz +

Opublikowano

#Up Muli ale nie do przesady, da się grać w gry online na zmienionym ip, tylko stronki ładują się dłużej niż zwykle. Zresztą nie więcej niż na innych programach tego typu

Miyoshi

Opublikowano

3. W tym punkcie powinniśmy mieć wyłączonego Firefoxa (polecam skopiować punkt do notatnika). Teraz otwieramy program wybieramy z panelu po lewej opcję "settings", następnie na górze "Browser". Zaznaczamy Fire Fox i klikamy "Re-instal FireFox Extension". Powinno otworzyć nam FireFoxa z oknem od dodatków, zaznaczamy żeby zainstalowało wtyczkę do Firefoxa. Po wszystkim restartujemy foxa i ponownie otwieramy ten poradnik.

Otwiera mi firefoxa ale bez żadnych dodatków do zainstalowania a na dole po lewej pisze zatrzymano ? Bez tego klikam hide ip i nie zmiania moje ip poradź co zrobić .

Opublikowano

Plusik dla Ciebie bo na pewno się przyda

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano
I to będzie działało tylko na 1 przeglądarce ?

Napisałem, że ja jestem pewien że na Firefoxie działa bo sam korzystam, co do innych przeglądarek nie mam pewności bo nie używam, jeśli masz ochotę sprawdzać to później podziel się z nami odkryciami.

Jak klikam te rozszerzenia to nie ma nic odnośnie a h ip .

Musiałeś coś źle zrobić odnośnie któregoś z innych punktów.

Miyoshi

Opublikowano

Nie potrzebnie ten dział ps/g1 zrobiłeś ;/ teraz mało kto tu zagląda

Miyoshi

Opublikowano

Nigdy nie zmeinimy sobie IP na stałe, ponieważ dostajemy je od dostawcy internetowego, nie którzy dostają stałe, (operator może je zmienić w skrajnych przypadkach) lub zmienne.

Zwłaszcza nie zmienimy IP na stałe na US, to jest nie osiągalne po prostu, prosiłbym o zmianę tytułu którzy wprowadza w błąd...

Opublikowano
Nigdy nie zmeinimy sobie IP na stałe, ponieważ dostajemy je od dostawcy internetowego, nie którzy dostają stałe, (operator może je zmienić w skrajnych przypadkach) lub zmienne.

Zwłaszcza nie zmienimy IP na stałe na US, to jest nie osiągalne po prostu, prosiłbym o zmianę tytułu którzy wprowadza w błąd...

Pisząc na stałe mówię o tym że bez żadnych triali na określony czas tylko zawsze se możesz zmienić

Nie rozumiem o co chodzi z tą mozillą trzeba ją mieć?

Ja testowałem to tylko na Mozilli tak więc polecam ściągnąć i tam robić reklamy

Miyoshi

Opublikowano

FireFox może korzystać z proxy, wystarczy przepisać z HideMyIp i działa nam.

Aha i Firefox to najlepsza przeglądarka na świecie :DD

Opublikowano

na gordonSyS.net dalej mam bana a zrobiłem wszystko tak jak w opisie

Nie rozumiem ? Nie podawałem takiej strony ;/

Miyoshi

Opublikowano

gordonsys to stronka z vip hackiem do combat arms..... i dostales bana na konto a nie ip..

a co do tematu to moglbys downloada dac innego > bo plik usuniety ;/

Opublikowano

gordonsys to stronka z vip hackiem do combat arms..... i dostales bana na konto a nie ip..

a co do tematu to moglbys downloada dac innego > bo plik usuniety ;/

Miyoshi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś ma jakieś pytania co do programu, piszcie na pw albo tutaj

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...