Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio na zszc fire dropła mi spear +9 fb na 101 z takiego kolesia podczas guild war. Wszyscy z jego gildi zaczęli mnie błagać o oddanie, potem zaczęły się groźby że dostane bana. Większość gildji radziła mi oddać bo ten turas ma niby znajomości u gma i mam wielkie szanse że albo mi to zabierze albo dostane bana. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy rzeczywiście mogę zebrać za to bana czy to tylko takie groźby.

A tak przy okazji ile może taka kosztować i czy chce ktoś kupić :D

Opublikowano

Niby czemu masz dostać bana ? Wypadło mu to wypadło , ma pecha turas , ciekawe czy jakby tobie wyleciał taki spear to czy by ci oddali ?

Opublikowano

według regulaminu nie dostaniesz , aczkolwiek jak zeczywiscie gość zna sie z GM'em to mozesz dostać pod pretekstem np. botowania lub uzywania loadera czy jeszcze czegos innego ...

ja na twoim miejscu proponował bym na tydzien przeniesc golda i itemy wartosciowe na inne konto , jak po tygodniu konto bedziesz miał nie zbanowane graj dalej :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up

Myślimy identycznie, zrobiłem to już wczoraj :D

@edit

A czy mógłby ktoś mi powiedzieć ile taka warta bo ja zabardzo się w cenach nie orientuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...