Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada - Przedłużenie Umowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zależy mi na zwiększeniu prędkości z 1mb na 6mb.

Umowa kończy się za rok, a w neostradzie nieźle spadły ceny.

Chciałem wykorzystać sytuacje i wraz z osobą na którą jest umowa poszedłem do TP.

Powiedzieli, że nie da się przedłużyć umowy, wybierając inną ofertę. Tydzień temu zjebał się Pro Livebox (100 raz chyba).

Podczas rozmowy telefonicznej, pani zaproponowała przedłużenie umowy na nowych warunkach.

Ojciec się zgodził, a przedstawiciel miał się stawić u nas w ciągu 24h.

Minął tydzień i ni chuja, nigdzie go nie. Stary dziadek w serwisie mówi jedno, a blondynka przez telefon drugie.

Tak więc chce się zapytać czy da się przedłużyć umowę w tp, wybierając nową oferte (6mb kosztuje tyle co wcześniej 1 mb).

Opublikowano

Do neostrady się dzwoni i męczy kur*y dopóki się nie zjawią przed domem ! Mówię to z własnego doświadczenia. Dzwońcie co 30 min to w końcu przyjadą. A jak będą mieli jakieś wonty to powiedz że jak płacisz to wymagasz :)

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Nie korzystaj z neostrady. Skończ z tym gównem. Beznadziejna firma, przez nich rozwaliło mi kilka routerów, ścina, wolne łącze nawet przy 10mb/s momentami. Zmień na cokolwiek tylko nie neostrada.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie polecam Neo. Jedno wielkie bullshit, robią ze swoimi klientami co im się podoba. Osobiście zmieniłem ponad rok temu na Netie 2mb i jestem z niej zadowolony. Bez porównania do neostrady.