Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] Krycha1996 Vs Ochota550

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojedynek Graficzny

Wyzywający: krycha1996

Wyzywany: Ochota550

Kategoria: Grafika

Tematyka: Tapeta / Dowolna

Czas: 1 dzień

Notka: Mój pierwszy pojedynek, więc zobaczymy czy coś się uda :)

Wygenerowane przez generator KomputeromaniaK'a

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

He tapeta powiadasz... zobaczymy może coś tam wyskrobie :D Jeszcze nigdy tapety nie robiłem... zobaczymy co mi wyjdzie ;3

Jutro coś zrobię bo dzisiaj zmęczony już jestem ;3

Opublikowano

Na razię skomentuję twoją pracę :D Jak ochota wstawi swoją to wystawie opinie :P Jak dla mnie jest troche za bardzo przejaśniona, i kulawe kolorki :D Ale podoba mi się tło. Dam Edita jak ochota coś wstawi :D

Edit@

Zdecydowanie ochota :DD

Opublikowano

Moja praca

http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/311/a/c/ichigo_vizard_wall_by_draxu-d32cf12.jpg

Wiem wiem nic specjalnego ale nie chciało mi się robić... ostatnio zbytnio czasu nie mam i dlatego tak tragicznie.

Opublikowano

pokażcie stocki, bo coś mi się wydaje, że się za dużo nie narobiliście.

głos jak na razie na ochota550 .

g0Tef.jpg

Opublikowano

Coś mi nie che się wierzyć , że wasze tapety moge stocki prosić czy od zera ??

Jak już coś to Ochota :D

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Jeżeli kogoś to aż tak ciekawi to moja tapeta składa się z 2 renderów, 3 jeśli wliczycie napis do tego 1 rodzaj brusha. Do renderów nie dam adresu ponieważ nie chce mi się ich szukać.

Sam z efektu zadowolony nie jestem ponieważ tapetę chciałem robić od podstaw lecz wypadło mi coś ważnego i niestety musiałem zrobić takie cuś.

@down

Nic nie będę udowadniać... jeżeli inni myślą że jestem riperem to mi to nie przeszkadza... ja mam czyste sumienie.

@edit

Moja praca jest robiona samymi pędzlami + funkcje gimpa... Od początku

Ja tam widzę C4D + jakiś filtr ale to tylko moje zdanie.

Widzisz, jeśli poproszę odpowiednią osobę, to udowodnić będziesz musiał. Skoro praca Twoja, to jaki w tym problem,huh ?

Dla mnie wielki... proszę bardzo poproś odpowiednią osobę a ja tej osobie udowodnię że nie jestem riperem. Tyle mam do powiedzenia i nie będę kontynuował tego tematu. A jeśli tak bardzo chcesz o tym pogadać to zapraszam na GG albo PW (7020892).

Opublikowano

Skoro jest link z deviantarta, najwidoczniej z Twojego profilu to żeby to udowodnić ustaw sobie w profilu informację dla MPC, że nie jesteś ripperem, bo jakoś Twojego nicka nie idzie przeczytać jako draxu :P

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Skoro jest link z deviantarta, najwidoczniej z Twojego profilu to żeby to udowodnić ustaw sobie w profilu informację dla MPC, że nie jesteś ripperem, bo jakoś Twojego nicka nie idzie przeczytać jako draxu :P

Opublikowano

A kto dał link z deviantarta ? Chyba nie ty.

@ochota

Widzisz, jeśli poproszę odpowiednią osobę, to udowodnić będziesz musiał. Skoro praca Twoja, to jaki w tym problem,huh ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Krycha tam są conajmniej 2 c4d -.-

Przepraszam, ale ty myślisz, że za przeproszeniem ja kurwa nie wiem co robię? To są pędzle: KD-Ultimate Ed + rozmycie w ruchu + barwienie + przenikanie

Tutaj zdjęcia autora:

KD_Ultimate_Ed__by_ThaSprout_by_droz928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...