Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]? Cofnęło Skilla Z M6 Na M5 Oo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj spotkałem się z bardzo dziwnym i zarazem wkurzającym zjawiskiem, otóż wchodzę sobie na postać by jak co dzień wczytać skille, mam zasadzkę m5 i brakuje mi 1 KU do m6 wiec czytam ku patrze weszło na m6 wiec wylogowałem postać... 10 minut później przypomniałem sobie że mam wystawić sklep więc wchodzę z powrotem na konto a tu ZONG! zasadzka znowu m5 oO kliknąłem na drugą księgę i widzę informację "szkolenie niepomyślne...". Co o tym myślicie? spotkał się już ktoś z was z takim czymś? mnie osobiście irytuje taka sytuacja... ;] m2_pl schodzi na psy...

yyakuza.jpg

Opublikowano

Być może w tym momenicie była cofka chociaż na PL się nie spotkałem z Tym i jak była cofka to tak mogło się stac

Pozdro.

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

Miałem podobną sytuację, tylko że z ulepszaniem :)

Kupiłem lwią zbroje +7, małż i 2x za orka, aby zrobić ją na +8.

Ulepszam >>> Spalił. Nagle coś wywaliło wszystkich z serwera. Wchodzę z powrotem, a tu patrzę, mam Lwią +7, małż i 2x za orka + kasę jaką wydałem na te itemy.

+ był taki, że zrobił na +8 ;]

Widocznie musiała być jakaś cofka, skoro skill Ci się wrócił :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Być Może Polska idzie z Technologią do przodu ale i z Awaryjnością coraz wiecej problemów jest napisz do Tych lamusów z Supportu i się spytaj czy coś było w tym momencie robione jest możliwość że ich server nie zdąrzył jeszcze danych przeładować i nie zapisało się na serverze.

Pozdro.

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Opublikowano

Jedyne wytłumaczenie, to lekka cofka. Kumpel też coś podobnego miał, gdyż siedział w grocie na golemach, pojechał na setaou bił pare minut logło go i nadal był na golemach.

Pozdro, 1 KU zasadzka w dupe to przecież żadna tragedia....

Opublikowano

a o co chodzi z ta cofką? jakiś reset serwa czy po prostu wszystkich wywala na chwilę ? ps w ogóle dziwne było to że dało się skilla 2 razy wczytać ;] szkoda tylko że za drugim razem znowu na m6 nie weszło ;]

yyakuza.jpg

Opublikowano

miałem 2 ku w eq 1 wczytałem weszło na m6 a księga oczywiście zniknęła, zalogowałem znowu i księgi która wczytałem nie było ale skill był z powrotem na m5

yyakuza.jpg

Opublikowano

No to Rasowa Cofka Była Po prostu 1 Ku w Plecy jesteś i to wszystko ;) Musisz się z Tym Pogodzić cofka ma to do siebie że cofa na niekorzyć czyli znika to co miałeś i to co zrobiłeś.

Pozdro.

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Opublikowano

mi dropnął jelonek a zaraz po tym łuk +0 i miałem to i to w eq, zmieniłem ch i łuk został a jelonka nie było :/ więc to dziwne :/

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Ok ja was rozumiem ale takie akcje możecie dziękować Supportowi że dają Baniowe servery i Nie nadąrzają przetwarzać Danych...

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...