Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Wgrać Skille Z 2007 Roku Do Polskiego Clienta / Na Prywatny Serwer

Sunushi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu z was próbowało wgrywać skille z 2007 roku lecz nie zawsze to wychodziło. A to postacie nie miały zbrojek, a to niektórych postaci w ogóle nie było..

Kilka godzin pracy, troszkę myślenia i widać efekty!

Poradnik jak wgrać skille z 2007 roku do Polskiego clienta!

Co nam będzie potrzebne?

- Polski, spatchowany i storrentowany, client,

- Paczka ze skillami z 2007 roku.

Jak to wykonać?

1. PATCHUJEMY i TORRENTUJEMY metina

2. Pobieramy ten oto pliczek:

To jest ukryta treść, proszę

(Plik za duży na skana),

3. Instalujemy go wg. instrukcji zawartej w instalce,

4. Odpalamy przez ikonkę, która utworzyła się na pulpicie lub przez plik metin2client.exe, który utworzył się w folderze z grą.

Enjoy :D

Aura miecza G

Leczenie G

Czarowane Ostrze P

(narazie paczka przeznaczona tylko dla Globali, za niedługo zuploaduje na inne serwery oraz paczkę dla privów)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Report Gdzie skanik ?

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Report Gdzie skanik ?

You're an idiot and a retard!!

@Topic.

Gratulacje!!!! Juz pobieram, na prawde dziekuje ;d

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Daj SSy tych skilli , bo niektórym się nie chce pobierać żeby tylko zobaczyć czy się z nich jednak będzie korzystać .. ;x

Ale i tak + leci ;]

Opublikowano

Report Gdzie skanik ?

Fail. Po pierwsze jak raportujesz to nie pisz tego -.- Po drugie plik ma 103mb, więc virustotal go nie przyjmie..

@top: A nie możesz po prostu wstawić spakowanego pc.eix i pc.epk? Podmienienie go w pl'u z 2010 i odpalanie go przez obejście dałoby pożądany efekt...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Fail. Po pierwsze jak raportujesz to nie pisz tego -.- Po drugie plik ma 103mb, więc virustotal go nie przyjmie..

@top: A nie możesz po prostu wstawić spakowanego pc.eix i pc.epk? Podmienienie go w pl'u z 2010 i odpalanie go przez obejście dałoby pożądany efekt...

Sa to pliki PC.eix, PC.epk, pc2.eix, pc2.epk i ominiety torrent i patcher. Na dodatek stworzyłem własnego instalatora także wszystko robi się samo za Ciebie ;)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Ps. Sunushi.. grałeś na s3? ;) Bo zdaję mi się, że Cię znam. :)

Grałem, grałem ale okradli i przestałem ;)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

A ja mam takie pytanko, jeżeli wziąłbym z tego tylko pliki pc, to skille działałyby normalnie? Bo kiedy próbowałem niegdyś sam wrzucić te skille, to tekstury były kańciaste i spore co fatalnie wyglądało.

Opublikowano

A ja mam takie pytanko, jeżeli wziąłbym z tego tylko pliki pc, to skille działałyby normalnie? Bo kiedy próbowałem niegdyś sam wrzucić te skille, to tekstury były kańciaste i spore co fatalnie wyglądało.

Za tekstury odpowiadają (z tego co mi wiadomo) pliki season1, season2 i season3_eu więc nie rozumiem czemu Ci się tak działo xD Jak najbardziej samo skopiowanie plików PC (w 2007 roku nie było plików pc2 więc tylko PC) da Ci ten sam efekt.

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Ładne tylko czarowane ostrze, reszta mi się nie podoba ale to tylko moje zdanie ;)

Pozdrawiam

@EDIT

Nie ma stalek w tym oO

Dziwne bardzo...

Opublikowano

Podmieniłem, skille działają ale, nie wszystkie...Niektóre skille są takimi białymi kwadratami, w dodatku nie ma stalek, więc kicha niestety, a szkoda bardzo chciałbym mieć ten wygląd skilli.

Opublikowano

Rozpakowanie plików pc i pc2, wyciągnięcie plików z effect i ich podmiana w tych samych plikach z metina 2010 mogłoby dać lepszy efekt. Kiedy zwierzęta walą z krytyka widać białe kwadraty (czyli brak tekstur). Skille gildyjne również nie mają tekstur na tych plikach...

Opublikowano

Wgrywacie to na PLa czy na privy? W pierwszym poście na samym dole jest napisane, że ta wersja jest przeznaczona TYLKO dla globali..

P.S. Ja jakos tego nie mogłem tu znaleźć więc dodałem..

edit. Dopiero zaczynam swoją przygodę z edytowaniem plików metka, każdemu zdarzają się błędy..

edit2. na spatchowanym i storrentowanym polskim cliencie po wgraniu mojej paczki wszystko działa. Widać stalki, skille gildyjne normalnie widać, kryty również. Jeśli wam nie działa na PLu to sam nie wiem o co może chodzić. Na privki jeszcze powstanie paczka, spokojnie..

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Wystarczy pobrać paczkę i tylko PC dać do pack ; )

Jeśli chcesz na PL'a to musisz jeszcze ominąć torrenta i patchera, w mojej paczce jest to zawarte. Co do privów to narazie nie mam pomysłu jak zrobić, żeby były wszystkie tekstury. Próbowałem podmieniać pliki lecz np. jak była Aura miecza na P to były białe paski a więc czegoś brakowało a podmieniłem WSZYSTKIE tekstury z folderu effect. Będę jeszcze nad tym pracował i postaram się aby paczka była w pełni kompatybilna z privkami i żeby były wszystkie tekstury.

Pozdrawiam

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Jeśli chcesz na PL'a to musisz jeszcze ominąć torrenta i patchera, w mojej paczce jest to zawarte. Co do privów to narazie nie mam pomysłu jak zrobić, żeby były wszystkie tekstury. Próbowałem podmieniać pliki lecz np. jak była Aura miecza na P to były białe paski a więc czegoś brakowało a podmieniłem WSZYSTKIE tekstury z folderu effect. Będę jeszcze nad tym pracował i postaram się aby paczka była w pełni kompatybilna z privkami i żeby były wszystkie tekstury.

Pozdrawiam

A co za różnica na co to...

Na privy czy też globale to jeden wał....

Te same pliki, no chyba że zbrojki ale łatwo idzie dodać...

Pozdrawiam

@EDIT

Jeśli chcecie jakiś jeden skill tutaj macie temat co za co odpowiada myślę że komuś się przyda ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...