Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expresso-Mt2 [Pl] [Hamachi]

Dokki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no te lagi są takie że po prostu odechciewa się grać, a do tego ludzie ogarnijcie się bo te pliki KozakKox są już żałosne

ładna laska ;d na serio

ilość postów:

50 postów-[]

100 postów-[]

150 postów -[]

200 postów-[]

250 postów-[]

300 postów-[]

Moje TuT-y

http://www.mpcforum.pl/topic/252519-tutnew-rzeczy-na-mapach/

Opublikowano

po 1 pliki kozakkoxto juz przeszlo mozna se pograc na 4fun ok zgadzam sie ale przy takich laggach jak na tym servie?? dajcie spokoj

po 2 bylem tam gm ale tak mnie ludzie wkur**li ze juz wytrzymac nie moglem ciogle tylko spam na temat : ale laggi, chodzcie ma moj server, zmniejszcie laggi ja juz w tedy nie wytrzymalem po 2 ten yankes nic nie robi tylko stoi i sie bawi a ja musialem zapier*alac jak glupie bydlo

ale teraz doszedlem na server anfix2010 tam tez jestem gm i server zajebisty 1 slowem przywolalem 100 metkow doslownie 90+lvl i nawet 1 lagga nie bylo bynajmniej nie widzialem zeby mi sie zlagowalo

sieci servera: anfix2010 haslo 123 anfix2010/2 haslo 123 i tak do anfix2010/7 team servera:

[GA]Goliath - zaujmuje sie glownie naprawami serva i daje skille i eq

[GM]Marcin czyli ja - tez pomagam przy naprawianiu serva dzieki mnie i goliathowi server naprawiony 2 raz i ludzie ktorzy tam graja nie narzekaja podoba im sie gra daje sobie reke uciac bo sam sie ich pytalem

[GM]FuBu - pomocnik nasz taki tez daje eq i skille i kase jak ja juz nie wyrabiam i z goliathem i ogolnie my w 3 pilnujemy serva aby nie bylo dmg hacka

ogolnie handlarze 4fun na start 70 lvl i eq ale trzeba sie zglosic do GM wymienionych powyzej (ja jestem ciagle od puki server jest on do puki nie jest off)

banner.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...