Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shittset - Wywala Tematy Bez Powodu!?!?

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witma, witam. Pisze poniewaz, po raz trzeci, Shittset(w mym przypadku i zapewne nie jestem sam poszkodowany) Zamknal temat. Bez powodu, jak nie doubl topic, w przypadku LomaxMT2. Za to, iz koles uda administratora. a nim nie jest . A Shittset zamknal oby dwa tematy i do kosza. A w tym orginalny temat owego administratora serwera...

Drugi przypadek, to bylo zamkniecie tematu, ze niby nie na temat i bez zgody moderatora otwieram dyskusje. Po rozmowie z global moderatorem, wyszlo na jaw. Iz nie musze miec zgody moderatora niniejszego dzialu ...

I Glowny moderator mi temat otworzyl. Dzien pozniej, znow zamknal ze spamujemy a byly trzy strony zapelnione jedynie... A powiedzmy, czemu temat dyskusyjny stworzony przez Merkon'a jest nadal otwarty, mimo duzej ilosci wypowiedzi?!?! Nie rozumiem tego...

Opublikowano

@up. nie bede pozwalal jakiemus (juz nie powiem komu) , zeby schlebial MPC. Zapytam sie, jeszcze dzis ktoregos z globali/adminow, czy jest mozliwosc, zebrania petycji, przeciwko Shittset, aby opuscil team.

Opublikowano

@up. nie bede pozwalal jakiemus (juz nie powiem komu) , zeby schlebial MPC. Zapytam sie, jeszcze dzis ktoregos z globali/adminow, czy jest mozliwosc, zebrania petycji, przeciwko Shittset, aby opuscil team.

I co ? podpisałby ją nieznaczący plebs, który spamuje postami typu działa + czy super serwerek ? Bez obrazy ofc.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Poczekam... Istnieje cos takiego jak Doubl Topic? Chyba nie, jesli inna osoba temat zalozy... Rozumiem jakby jedna osoba dwa takie same tematy zalozyla... Ale poprostu to jest zalosne moim zdaniem ...

@edit

@up. Mowisz o mnie? Jesli tak to zle trafiles...

@edit2.

@down, masz link w mojej sygnie, sprawdz. Czy tam widzisz jakis post nie na temat? bo watpie...

Opublikowano

Hmmm... A ja wiem i moge opowiedziec...

Mam oby dwie rozmowy, z toba i z Nim(Lord Makin) ...

A teraz zamknales, bo zazdroscisz. Ze stac nas na serwer, a ciebie zazdrosc zzera, ze musisz patrzec na rozwijajaca sie technike:)...

Prosze jeszcze raz do poki prosze, cie o otwarcie oby dwoch tematow...

@up, on widzi w czystym temacie spam, nie no super. Super koles... Merkon w swoim temacie dyskusyjnym ma spam od zaje...

@topicI tam uwagi nie zwrocisz boisz sie? Bija cie i mscisz sie na userach forum?

• Dodaj nową pozycję...