Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Exp Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , widze w mt2.pl ze sa ludzie na dzikusach z botami co same expia chodzi 3 takich ziomkow z jakimis nickami np. fksh2hsa i chodza do handlarza i sprzedaja ( tak jak easy mt2)

watpie w to ze tyle osob placi za easy jest jakis inny bot co sam expi ? prosze o pomoc

Opublikowano

To chiński farmbot, też się za niego płaci bodajże 30 zł. Jest lepszy od EM2 ponieważ czas liczy się tylko kiedy jesteś zalogowany.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

czyli nic dla mnie nie macie ? mam sure bm slabe eq i musze expic na zaprzysach :D a tam wolno exp leci i nie chce mi sie walic mieczykiem 2h zeby wbic kulke

Ps. Gram na Endurion mam 18 lvl moze ktos podexpi za kase ? duzo nie mam

Opublikowano

ja ci polecam wait hack od lubie zmodyfikowany przez usera 100proYT2 masz go w spisie DMG hackow ;)

Ma zwiekszony zasieg wiec sam lura jeszce tylko kamer mod i auto poto i autopickup i masz bota slabego ale jest

Opublikowano

UP

Mu nie chodzi o dmg hacka tylko o bota :] Tak jak pisał Lubie polecam chińskiego farmbota, możesz sam sobie do niego skrypty robić, jedyny minus że jest płatny. Ale na chwile obecną nie ma darmowego bota, crafty pracuje nad darmowym.

1359062624-U334301.png