Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Jakie Promocode Moge Poprosić Po Zakupie Premki Bronz 30 Day?

Armen95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AW50F

10k DINARÓW

CX4 STORM

XM8

O takie dokładnie możesz poprosić , Ale tylko jak kupisz Gif i nie kupuj Gift na Allegro bo nie dostaniesz..

Opublikowano

Kupiłem ostatnio bronza (pierwszy raz bronze) ESN-em. Zawsze kupowałem golda PSC i promokody same wpływały.

Oczywiście napisałem ticketa, i co ? K2 twierdzi, że za silvera jest teraz 1 promo, a za golda 2. Za bronza nic...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

A JAK PUPILEM NA ALLEGRO TO NIE MOZNA SIE STARAC O PROMO??

Jak kupiłeś na alegro to napisz tiketa że aktywowałeś dane premium to ci przyślą promo o jakie poprosisz.Ja tak robię i zawsze dostaję nawet za bronza, ale o co można prosić to dokładnie nie wiem bo ja zawsze proszę o AW50f.

Opublikowano

A czym się różni premium gift od zwykłego?

Jeśli kupisz gift code będzie ona w formie promocodu... i będzie w zakładce promocode...

A teraz wytłumaczę Ci ocb z tym giftem...

A więc tak gift code jest to premka którą najczęściej kupuje się komuś np mała forma prezentu... I teraz jeśli kupiłeś tego gifta Ty i dałeś koledze on ją aktywował to Ty dostaniesz losowego promocoda za to ze on ja aktywował

Jeśli zaś sam ją aktywujesz to nie dostaniesz promocoda odrazu tylko będizesz musiał pisać ticketa do k2 aby Ci wysłali jakieś propozycję...

Na tym polega cała róźnica pomiędzy normalną a giftem...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

A po zakupie Premki Gold 90 dni co się dostaje? Ile promocodów, np. chce AW50F To na ile je dostane? Dam +

Edit: Lista rzeczy o które możecie poprosić:

Please choose from the following list.

AW50F

HK69

Javelin

M4 Spectre

5000 dinars

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Po napisaniu ticketa że nie dostałeś promo dostajesz takie coś :

To jest ukryta treść, proszę

Ja osobiście aktywowałem golda 30 dni z playspan i chce promo dostać, powiedzieli że moge 2 wybrać to już 8 dzień się kłócę żeby przyznali. Jak do tej pory ciągle słyszę :

To jest ukryta treść, proszę

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

@up, u mnie to samo. Napisali tak, właśnie teraz mija 48 godzin od ich "wpisu" i nadal nic... Czemu aż tak wolno odpisują?

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...