Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Małze !

JrInttyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM!!!

W dniu 3.11.2010 odkryłem coś niezwykle ciekawego min... BUG do metin 2 pl .

Pracowałem nad nim 3 dni działa on na zasadzie zamienienia polskich plików pack na pliki z pewnego priva ...

Wiele plików próbowalem wklejać lecz żaden nie chcial wejsc na patch metin2 lecz z 1 plikiem sie udało są to ''MAŁŻE''

Wiele z was pomyśli sobie nierealne lub o boże zaśjakiś noob z jednym postem no tak chce wam coś wytłumaczyć 1 post dlategoż że nigdy nie

korzystałem z tego forum gdyż było mi to niepotrzebne po 2 też myślalem ze nie ma szans tego stworzyć a jednak .

BUG za niedługo będzie na all forach jak i na elitepvpers gdyż głowny szef strony widział już ten BUG ;]

Aby dostać pliki zamieniające należy w banalny sposob doładować moj serwer w csie ;] wysyłając

sms pod nr xxxxx o treści xxxxx koszt:(9.89zl) następnie kod który otrzymacie wysłać na moje GG tzn : 28682732

Gdy już kod będzie prawidłowy kod konsultuje się z graczem na gg ktorym wysłal kod i wysylam mu pliczki.

Zdaje mi sie że chociaż 30 osob z metina to odkryło lecz nikt nie chce się tym podzielic z wami . Aktualnie na s24 phantos dzienny moj zarobek wynosi 200kk+

Oczywiście licze na ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pozdrawiam

JrInttyr

Edytowane przez Rodimop
Opublikowano

Zobaczymy jak BUg bedzie na elitepvpers co powiecie ;]

jak będzie na e*pvp to sobie go pobiorę.

dzięki napie ^^

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

• Dodaj nową pozycję...