Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autologin By Disconnect_

Disconnect_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90% ,,wspomagaczy,, do silkroad zawiera w sobie wirusy ... są to niegroźne wirusy ... Pokażcie mi Loadera bez wirusów w scanie. Jestem u siostry i nie mam silka na kąpie ... jak wróce do domu to sprawdze czy działa

THC_, Velonica, Botmistrz i 1 inny lubią to

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Noobki z 2-3 postami ... Nie wieżę że to działa i nie ściągam.

Poczekam na opinię zaawansowanych graczy, a nie takich pijawek.

//Za dużo tych wirusów.

Mroz3k lubi to
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Skan do grab filtra ... z tematu http://www.mpcforum.pl/topic/166366-tut-grab-pet-filter-for-zszc-by-mithrandir/

80% wirusów i ludzie urzywaja tego programu ... Program który ingeruje w pliki silkroad ( jak na bierzaco sledzi stan servera , a nie jak inne statlisty z opoźnieniem kilka sec...)

Nie chcecie to nie pobierajcie , i męczcie sie kilka godzi na wbijaniu ... bo w weekend tak sie wbija...

Ja ściągnąłem i jestem zadowolony... wbiłem w dosłownie chwilke. Pragne podziękować autorowi tego programu. Jak program się rozniesie po necie, to nawet z tym programem bedzie ciężko wbic, ale póki co warto korzystac, bo malo ludzi go jeszcze ma.

Velonica, THC_, Botmistrz i 1 inny lubią to
Opublikowano

_Ludek_

I my mamy Ci uwierzyć tak?

Uwierzyć Tobie jak się zarejestrowałeś dzisiaj i masz 3 posty? ( zapewne 2 konto)

Powodzenia!

10465336176777382411.png
Opublikowano

nie chcecie sciągać programu bo ma niecałe 20% wirusów... program filter grab pet ma 80% ... znam się troche na tym i wiem doskonale ze nie jest możliwe zrobienie czegoś takiego, aby bylo 0 wirusów ... Wiry te są niegroźne ...

Ja nikogo do ściągania nie namawiam , co więcej dla mnie aby jak naj mniej osób go używało , to łatwiej będzie wbic tej grupie ludzi która zna sie na rzeczy i nie przestraszyli sie niegroźnych wirów ...

miałem kiedyś konto na MPC ale nie pamiętam loginu i hasła , złozyło sie akórat ze w dzień kiedy sie zarejestrowałem ktoś wstawił ten programik ... Ja się z tego bardzo Cieszę, jak komuś sie coś nie podoba to nikt mu nie każe go ściągać.

... jak ktoś lubi gre polegającą na wbijaniu na server.

THC_ i Velonica lubią to
Opublikowano

A ja na miejscu graczy nie pobierał bym tego ze względu utraty swojej postaci , lub danych.

Pozdrawiam , lepiej się wstrzymać niż później żałować takie moje zdanie !

Opublikowano

Niech jakiś modek sprawdzi, czy mają takie same ip te noobki. Zresztą jest wiele autologinów, one nie wpływają na szybkość wbicia się.

PS. Disconnect_ twój skan jest niepełny :>

Opublikowano

Pobralem wczoraj i dzis juz nie mam konta dziekuje i dowidzenia NIE POBIERAC. konta ktore to reklamuja musza byc jednej osoby ktora reklamuje swojego keylogera NIE POBIERAJCIE ja stracilem juz konto i niech wiecej osob nie popelni mojego bledu

;/

Opublikowano

@UP

To było pewne iż tak się to skończy, ze względu iż do 8 postów maks osoby reklamowały ten super fajny programik do kradzieży kont. No ale cóż, życie nie rozpieszcza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...