Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Px Na Exp

seba566

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam do was takie pytanie. W item shopie jest taki px "20% Dodatkowego Doświadczenia " i "30% Dodatkowego Doświadczenia " czy jak kupie oba to będę miał 50 % ??

Jest jeszcze "Double Up " i "Super Master" 1 dodaje 25 % a drugie 10 % doświadczenia czy to będzie się sumowało czyli 35 % ??

I ostatnie pytanie czy jak powyżej wszystko by było na tak to jak bym kupił "20% Dodatkowego Doświadczenia " "30% Dodatkowego Doświadczenia " "Double Up " i "Super Master"

to po każdej mapie będzie mi dodawało 85 % więcej expa i 25 % dinarów ???

Za "normalne" odpowiedzi z chęcią dam +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisałeś. Wszystkie razem się sumują. Osobiście mam wszystkie PX-y a do tego premkę i na prawdę jest różnica w ilości expa.

Tylko pamiętaj, że zeby to wszystko kupić musisz mieć premkę ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Aha wielkie dzięki. A jak będę miał premke to jak to wszystko kupię to gdzie będzie widać przedmioty?? I jak bym kupił "Dodatkowy Magazynek 1 " to też gdzie się znajdzie? Chodzi mi po prostu o to żebym np. nie musiał potem wybierać pomiędzy medik boxem a dodatkowym magazynkiem!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tak jak Tobie napisał m@niek będziesz miał tyle exp co napisałeś dodatkowo jeszcze exp za premkę przy większym lvl dodatkowe exp jest nawet wskazane

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

ale nie licz na to ze bez tych expow dostaniesz 500expa a te pxy wykupisz to dostajeesz te 80% z 500expa i 500expa dostajesz tylko 580 ale na powerlvl opłaca sie kupic

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@up nie umiesz liczyc czy co jesli ma 80% na 500 exp to nie dostanie 580 tylko 900 exp

Opublikowano

nie nie nie słuchaj na 1 lvl masz 100 exp na 1% a to jest do tego żeby jak nabijesz 50 expa i masz kupione te px to ci zwiększa exp czyli zamiast 50 expa za rundę albo ileśtam zależy dostaniesz jeszcze 50 za te px

Opublikowano

Otóż mam do was takie pytanie. W item shopie jest taki px "20% Dodatkowego Doświadczenia " i "30% Dodatkowego Doświadczenia " czy jak kupie oba to będę miał 50 % ??

Tak będzie się sumowało

Jest jeszcze "Double Up " i "Super Master" 1 dodaje 25 % a drugie 10 % doświadczenia czy to będzie się sumowało czyli 35 % ??

Tak więc się opłaca kupić :)

to po każdej mapie będzie mi dodawało 85 % więcej expa i 25 % dinarów ???

Tak tyle będzie Ci dodawało , Wtedy Kupić Gold Premium i Grać :)

Opublikowano

Wszystko się sumuje , ale najlepiej kup je razem z gold premką (chodzi o to , abyś używał ich kiedy będzie aktywna premka) wtedy naprawdę otrzymasz ogromny bonus doświadczenia .

''Widzisz prawda jest jedna, prawda jest taka

Ja pamiętam pierwsze kasety Slums Attack

I niestety to przykre, oka nie przymknę

To nie było O.K., to było prymitywne''

Opublikowano

Każdy PX sie sumuje jak go kupisz (na exp) Np. Bo ja mam 125% expa Bo mam px +30% i px +20%, exp/dinar +25% i GOLD premke Wiec mam 125% i sie sumują:()

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...