Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Daopay

roberto103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym się zapytać czy można kupić NX przez komórkę a nie domowy bo ja tylko jak narazie kupuje przez domowy proszę o pomoc i odpowiedź

i czy przez komórkę zabiera więcej czy mniej ??

Opublikowano (edytowane)

chciałbym się zapytać czy można kupić NX przez komórkę a nie domowy bo ja tylko jak narazie kupuje przez domowy proszę o pomoc i odpowiedź

i czy przez komórkę zabiera więcej czy mniej ??

NIE! (edit) . Czym to się różni, skoro dzwonisz pod ten sam numer? Za każdą ROZPOCZĘTĄ minute płacisz 7,35 zł.

Tyle na ten temat.

@Omek

Wybacz mi za moją szczerośc. Wiem,że tu trzeba pomagac, ale czym się różni rozmowa z domowego czy stacjonarnego na 0700? To tak, jak grac na laptopie i kąpie i pytac się, na którym zapłacisz więcej za prąd.

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

Zavetti ...

Proszę cię o szacunek do innych .

On się tylko zapytał a naszym celem jest pomoc .

Możesz przez komórkę jak i stacjonarny.

Rozmowa wyniesie tyle samo .

9368_gold.png

Opublikowano

ale jak dzwoniłem przez komórkę a miałem 41zł to mi zabrało 7,50zł a 5sekund rozmawiałem i mi połączyło z kimś za granicy więc ja się tego boję :/

Opublikowano

ale jak dzwoniłem przez komórkę a miałem 41zł to mi zabrało 7,50zł a 5sekund rozmawiałem i mi połączyło z kimś za granicy więc ja się tego boję :/

Bo za każdą ROZPOCZĘTĄ minute zabiera ci 7.35 zł. Wiec np, niby za rozmowe wychodzi 19 zł, ale licząc rozpoczęte minuty 23 ci wyjdzie.

Opublikowano

Zavetti nie kozakuj , kolega spytal sie grzecznie , a ty jak juz siedzisz kurwa na tym forum 24/7 to nie miej do innych pretensji o zla nazwe tematu czy smieszne pytanie , mniej pretensje do siebie ,bo mpc juz zrasowalo ci muzg.Ja nie od dzis obserwuje twoje odpowiedzi , wiec uwazaj troche i duzo wiecej szacunku mniej. Po drugie z sieci Idea jest taniej o pare groszy.

Opublikowano

@UP

Wyjdź noobie ...

Odpowiedział na pytanie ? Odpowiedział !

Więc Ty o co Ci kur*a chodzi ?

Noobek 1 post i od razu wielki pan <lol2>

Zavetti jest jednym z bardziej aktywnych w tym dziale i każdemu pomaga jak tylko może więc --- STFU.

@Topic

Tak jak Zavetti powiedział - każda rozpoczęta minuta to ponad 7 PLN, a cała rozmowa ok. 25 PLN.

ODP. UDZIELONA = TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...