Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Easymetin2 - Więcej Niż 3 Clienty

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Znalazłem sposób na zmianę ilości clientów gry w EM2. Nie mam jednak pewności, co do 100% poprawności działania bota w czasie free time, lecz po uruchomieniu bota pokazuje nam się ilość clientów pozostała do uruchomienia. Niestety, ja nie będe miał jak tego sprawdzić, ponieważ mój komputer nie jest taki super a nie mam dostępu do lepszego. A więc proszę oto was, abyście sprawdzili, czy w czasie free time będzie możliwe uruchomienie więcej niż 3 clientów. Poniżej podaję sposób zmodyfikowania plików EM2, aby uruchomić więcej clientów.

1. Wchodzimy w folder z zainstalowanym EM2 (najlepiej najnowszym), wchodzimy po kolei w cfg -> web ->javascripts.
2. Klikamy PPM na launcher i wybieramy z menu kontekstowego opcję "edytuj"
3. Po otwarciu pliku wyszukujemy linijki:
var MultiLauncher =
{maxClientNumber:
i po dwukropku zmieniamy liczbe 3 na dowolną (u mnie wynosi ona 10).
4. Zmodyfkikowany plik zapisujemy jako launcherx.js, następnie zamieniamy nazwe pliku launcher na launcherorg.
5. Następnie zmieniamy nazwe pliku launcherx na launcher.
6. Wracamy do głównego folderu EM2.
7. Uruchamiamy bota i sprawdzamy czy udaje sie uruchomić więcej nż 3 clienty.
8. Jeśli tak, to cieszymy się więcej niż trzema kontami uruchomionymi na EM2.

Dla leniwych umieszczam zmodyfikowany przeze mnie w/w pliczek z możliwością uruchomienia 10 clientów gry.

http://www.speedyshare.com/files/25039473/launcher.js

Bez skana, ponieważ to nie ma sensu...

Zmodyfikowany pliczek launcher.js spakowany aby nie bylo problemow z pobieraniem. Usunalem w nim informacje o maksymalej ilosci uruchomionych clientow.

http://www.speedyshare.com/files/25105243/launcher.rar

Niestety, jest jedno ale. Pliki mogą być pozabezpieczane przed uruchomieniem więcej niż 3 clientów oraz ta informacja może być również ograniczone przez serwer... Są to tylko moje najgorsze przypuszczenia, ale niestety tak też może być.

Opublikowano

Nie ma bata na to, jest 3 clienty i koniec. Wszystko po to aby więcej hajsu zarobili. Hm, w sumie niech sobie są te 3 clienty ale ten easy moglby tak tego kompa nie obciążać to bym kupił pare sztuk ;]

Opublikowano

Był kiedyś sposób żeby włączyć więcej niż 3 clienty po prostu trzeba było zlagować kompa i jak najszybciej cisnąć Start.Tylko wtedy autologowanie nie działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...