Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Easymetin2 - Więcej Niż 3 Clienty

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Znalazłem sposób na zmianę ilości clientów gry w EM2. Nie mam jednak pewności, co do 100% poprawności działania bota w czasie free time, lecz po uruchomieniu bota pokazuje nam się ilość clientów pozostała do uruchomienia. Niestety, ja nie będe miał jak tego sprawdzić, ponieważ mój komputer nie jest taki super a nie mam dostępu do lepszego. A więc proszę oto was, abyście sprawdzili, czy w czasie free time będzie możliwe uruchomienie więcej niż 3 clientów. Poniżej podaję sposób zmodyfikowania plików EM2, aby uruchomić więcej clientów.

To jest ukryta treść, proszę

Dla leniwych umieszczam zmodyfikowany przeze mnie w/w pliczek z możliwością uruchomienia 10 clientów gry.

Bez skana, ponieważ to nie ma sensu...

Zmodyfikowany pliczek launcher.js spakowany aby nie bylo problemow z pobieraniem. Usunalem w nim informacje o maksymalej ilosci uruchomionych clientow.

Niestety, jest jedno ale. Pliki mogą być pozabezpieczane przed uruchomieniem więcej niż 3 clientów oraz ta informacja może być również ograniczone przez serwer... Są to tylko moje najgorsze przypuszczenia, ale niestety tak też może być.

Opublikowano

Nie ma bata na to, jest 3 clienty i koniec. Wszystko po to aby więcej hajsu zarobili. Hm, w sumie niech sobie są te 3 clienty ale ten easy moglby tak tego kompa nie obciążać to bym kupił pare sztuk ;]

Opublikowano

Był kiedyś sposób żeby włączyć więcej niż 3 clienty po prostu trzeba było zlagować kompa i jak najszybciej cisnąć Start.Tylko wtedy autologowanie nie działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...