Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loader Virus

Goldynyek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. Dzisiaj pobrałem oczywiscie jak zwykle Loadera z naszego kochanego forum i po wklejeniu go do silka antywir pisze mi takie cos o ARDMAXie. Z tego co mi wiadomo jest to key logger i nie tylko ja miałem taki problem lecz mój qmpel także. Po przeskanowaniu nortonem 2008 i SpyBotem znalazłem 9 wpisów Ardmaxa. -.- Czy moze jest taki problem z innymi użytkownikami?

Najpierw http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf <= , potem pytaj !!!

silkrsygxxpm9.gif

Weteran
Opublikowano
Po przeskanowaniu nortonem 2008 i SpyBotem znalazłem 9 wpisów Ardmaxa

W pliku z loaderem z naszego forum ? Nie piszesz czy konkretnie ten plik był zawirusowany. Być może gdy włączyłeś folder z silkiem antywirusów szybko go przeskanował i stwierdził, że jakiś plik w tym folderze ma wirusa. Sprawdź w którym pliku wykrywa ardamaxa.

...

Opublikowano

Tak to jest jak sie pobiera od pr0 el0 fóóól kóóół ziąąąów z jednym postem. Jo!

223yy6fv2.jpg

w527.png

C++ 100%

Pascal 100%

Delphi 100%

VB 100%

;]

Opublikowano

Dołączam się do wypowiedzi poprzedników, jak ściągać Loader to tylko ze strony producenta. Mamy pewność 100%, że nic nam nie grozi, a jeśli nie jesteś pewien skanuj wszystkie pliki jakie ściągasz. CLOSED

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...