Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands - Mad Moxxy

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze ten temat powinien byc w dziale "Inne FPP" ale tam moze 2 osoby dziennie wlaza do tego dzialu i nikt tam nic nie wie(oprucz moderatora ale z tym problemem mi nie pomugl) a wiec sciagnalem dlc(dodatek) mad moxxy ale nie wiem jak zainstalowac, gdzie pliki trzeba wrzucic

jak potrzeba screnow to napiszcie

prosze nie przenosic do Inne FPP bo ten temat co wczesniej zostal przeniesiony to nikt mi z tamtym problemem nie pomugl i na necie szukalem czego chcialem a z tym problemem nie radze se juz 3 dni

Opublikowano

ale do jakiego folderu do "Borderlands" obok niego czy gdzie indziej a nie wiem jak wlaczyc instalacje jest tylko plik reoladed i kilka innych w WinRaR

o i lesnydziad jak bys mogl to zrub mi mini poradnik gdzie mam wpakowac i jak wlaczyc instalowanie bo kombinuje juz 3 dni i w tym 5 razy reinstalowalem Borderlands bo cos za mocno wymieszalem

Opublikowano

Jak ściągnąłeś dodatek, rozpakuj go i wrzuć do głównego folderu z grą.

Teraz jak uruchomić dodatek:

Włączasz grę i idziesz do pierwszego lepszego teleportera (taki stojący monitor na słupie (dawno nie grałem)).

I szukasz pośród lokalizacji (przejeżdżasz po każdym myszką i będzie taki cyrk albo coś z napisem Mad Moxxi).

I jak się teleportniesz zaczynasz grę w dodatku.

A żeby wyjść z dodatku szukasz w teleporterze jaką kolwiek lokalizacje w podstawowym Borderlands.

Tak możesz robić przy każdym dodatku.

...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...