Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic

Zacznij chinolem najlepiej full STR bow (pacheon)

@offtop

(sry za przekleństwo) walę pisanie rozległych postów o tym jak jest w silku. 80% przez to nie zaczyna a te 20% mnie minusuje xD. Na silkroad'a jak nie wywalisz kasy (im więcej tym lepiej) to nie ma co zaczynać.

Ratunku, jacek2305, DeDePL i 1 inny lubią to

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@topic

Zacznij chinolem najlepiej full STR bow (pacheon)

@offtop

(sry za przekleństwo) walę pisanie rozległych postów o tym jak jest w silku. 80% przez to nie zaczyna a te 20% mnie minusuje xD. Na silkroad'a jak nie wywalisz kasy (im więcej tym lepiej) to nie ma co zaczynać.

+ czy -?? i thx i 5* leci (a bez kasy sie nie obedzie??)

Ratunku lubi to

Zbieram +

Opublikowano

Radze zacząć euro str ;) chodź china może też być Bow/Glavier Bardziej polecam glaviera więcej hp :)) ale bow szybciej bije moby.

jacek2305 lubi to

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

idź na inne fora tam poczytaj tutki wszystkie możliwe. Także tam masz bulidy opisane jakie skille itd.

Ogólnie zaczniesz grać "na prawdę" jak kupisz postać za ~150zł już masz przyzwoitą. Tworzenie postaci od 0 (mając postać na 101+lvl-u) do 110FF itd. to kwestia... 4 miesięcy :] minimum.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

idź na inne fora tam poczytaj tutki wszystkie możliwe. Także tam masz bulidy opisane jakie skille itd.

Ogólnie zaczniesz grać "na prawdę" jak kupisz postać za ~150zł już masz przyzwoitą. Tworzenie postaci od 0 (mając postać na 101+lvl-u) do 110FF itd. to kwestia... 4 miesięcy :] minimum.

nie mam zamiaru wydawac na ta gre kasy( na zadna)

Zbieram +

Opublikowano

@up

no napisałem, że 4 miechy na full. W sumie to jak masz 110FF wiz/cler to farma 2 miechy i plvl 2 miechy

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano (edytowane)

Dla początkującego jest nawet dobry nuker szybko lvl wiec to mu się spodoba żeby nie było długiego bicia lvl Bicheon/Light/Cold i zbroja weź Protector.

Jezu ciągle ktoś mnie minusuje nie mogę ani jednej odpowiedzi udzielić bo mam zaraz minusa :(

Edytowane przez _Pr0_
DeDePL lubi to

WRC Najlepszy przyjaciel człowieka :D

Good_nuke.pngSedivens_PL.png350x19_1261406460_35806.gif29980.gif