Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wypowiedzenie Umowy 1&1

Mont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Założyłem chyba z 5 domen na 1and1 i dowiedziałem się bardzo dużo negatywnych opini o 1and1 (między innymi o tym że przez rok się nie płaci lecz potem trzeba płacić 2 razy tyle)

Mój problem jest w tym że nie umiem wycofać umowy (Skasować moją domene i stronę)

Kto mi napisze jak dam + i 5 HELP

Opublikowano

hah miałem to samo xD trzeba do nich zadzwonić podać wszystkie dane poczekać 10 min i usuną :)

tel. do nich 22 / 3974316

// nawet nie czepiali się że nie podałem prawdziwych danych :)

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

W tym rzecz, że można mieć tylko jedno konto z pakietem na dzień dobry. Masz więcej - płacisz. Masz jedno - możesz być spokojny.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

Mam tylko jedno :)

@up

Jeżeli załóżmy że mam 1 pakiet lecz zarejestrowałem 3 pakiety nie podałem nic prawdziwego , i moge te 3 pakiety wypowiedzieć :) nie minął jescze miesiąc

@2x Up

Jeżeli nie mam 18 lat też mogę ? zadzwonić

Opublikowano

pewnie on się nie będzie pytał ile masz lat powiesz że chcesz usunąć konto i powiesz coś w tym stylu że nie chcesz umieszczać danych w necie on się zapyta o fałszywe dane: imię, nazwisko, adres, hasło do konta i email. zapyta się czy usunąć domen czy całe konto i on powie że za 10 min zastanie usunięta domena/konto

Jeżeli załóżmy że mam 1 pakiet lecz zarejestrowałem 3 pakiety

chodzi ci oto że masz 1 domenę abc.pl i kilka pod domen cba.abc.pl ??

czy kilka abc.pl ??

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Jeżeli zarejestrowałeś u nich 5 pakietów, to nieźle Ci naliczą

Po pierwsze

Ogólne warunki oferty promocyjnej „Pakiet na Dzień Dobry”

3. Klient może zamówić tylko jeden „Pakiet na Dzień Dobry”. O ile okaże się, że ten sam Klient zamówił więcej niż jeden „Pakiet na Dzień Dobry”, 1&1 będzie uprawniona do naliczenia opłat wg zasad ogólnych.

Po drugie, z tego co wiem, osoby niepełnoletnie nie mogą zamawiać u nich pakietów

Trochę się wkopałeś.. ;x

Opublikowano

@up

Dokładnie mam 5 pakietów 1and1 na dzień dobry ;)

tylko na każdym jest inny telefon inne nazwisko itp , lecz mogę wypowiedzieć 1and1 pakiet w ciągu 2 tygodni i dobrze bo ten okres nie minął a najwyżej powiem im że znajomy też chce wypowiedzieć..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A jak wy tam się zarejestrowaliścię ?

ja wale gówno mi zrobią xD

wpiszę Jak kowalski numer 0700 haha i GZ :D

bo wpisałem tam byle co, e-maila prawdziwego noi cisza :(

579571423327107377857.png

Opublikowano

A adres IP to co ?

Chyba raczej nie "sfałszujesz".

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...