Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy To Dobre Uzbrojenie?

KariThc123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 3 lvl zrobilem te 2 raklamy typu 1,075 gq i 406g1 i jescze robilem tak z 4 dni pod rzad i zrobilem do 2,000 g1 i potem robilem tak pod rzad caly czas i dokupywalem rozne rzeczy i kupilem tak:

dla medicka:

1.katana (dostalem za kupno scorpow)

2.mp5k

3.tmp9

4.medickit1

5.scorpions

6.medic boxy/flashe (na zmiane)

7.--------

8.mp7a1 gold

aaa i enginer to samo co medick oprocz mp7a1 gold

na snipa to nic niekupowalem tylko promocod po tmp9 jako aw50f i flashe i tsamine na zmiane

assault:

1.katana

2.mp5k

3.xm8

4.granat (halowen

5.famas w kolorach flagi ja mam akurat w kolorze usa

6.adrenalina/flashe

7.-----------

8.m60 a jak sie to skonczy to famas retail (retaila kupilem juz kiedys jak ledwo co zalozylem konto)

hevy troper:

1.katana

2.mp5k

3.rpg

4.podstawowe to cos niewiem jak sie to nazywa

5.m134(minigun)

6.adrenalina/flashe( zmienne tak jak u wszystkich postaci)

7.---------

8.m249 nickiel

I chcialem sie spytac czy to jest dobre uzbrojenie dla postaci?? pisac daje + za odp

Do konta jest jescze premka gold na 80 dni

@ps: PRZEPRASZAM ZA SPAM PONIEWAZ KLIKNALEM 2 RAZY NAPISZ NOWY TEMAT I UTTWORZYLY SIE 2 TEMATY WIEC Z GORY PRZEPRASZAM!!!!

ProcekAMD i ollo5 lubią to
Opublikowano

Ja jak gram to uzbrajam sobie 2 porfy a nie wszystkie naraz, i tak nie wyrabiam czasem z 1 grac to co dopiero w 5 ? Moim daniem uzbrojenie jest w miarę ale to strata cennych g1 które w przyszłości bardziej by ci się przydały..

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Dawno kiedyś zalozyles konto i masz 3 lvl i retail famas ? coś mi tu śmierdzi :DxD

Ale nie rozumiem , uzbrojenie każdy wie że jest świetne, chyba chcesz się pochwalić :DxD

Down: a wiesz kiedy były retaile ? , i od tak zostawiles to konto z famasem ? , Dobra nie bede się już wypowiadał xD.

Opublikowano

ej infinity ja zapomnialem o tej postaci z retailem dopiero miesiac temu znalazlem pasy

@Ps;

saseq: a po co ci nick postaci jeszcze bana dasz moge powiedzec to ze to flecek a liczb niepowiem bo sa 4 konta flecek ale liczby inne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...