Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZhyperMu Lahap bug zablokowany

zaq12ws

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj moze wczoraj zostal zablokowany lahap bug z zhypermu koniec ze sprzedażą souli na allegro. xD

Ale na innych serwerach wciaz dziala. :DDDD

Opublikowano

co za idiota go podal :/

po co?

teraz bedzie pelno dzieci neo kopiujacych soule i blesy -.-

@@

1.napisalem gdzies "ZNAM, MAM HACK DZAILA MI ALE NIE PODAM"? zeby kopiowac przewaznie wykorzystuje sie

trade/store/vault, tak trudno domyslec sie ze na nowych ver tez bedzie sie wykorzystywalo ktoras z tych rzeczy?

@a tacy ludzie jak ty to wogóle nie powinny pojawiac sie na takim forum

hmm, chyba jednak skoncze z tym forum

i tak btw piszesz o dzieleniu sie hackami, masz konto od 2 miesiecy a jakos nie widze zebys napisal jakiegos posta oprocz tego 1 ^^

Opublikowano

Mazi, to chyba ty jestes idiota, a forum chodzi o dzielenie sie sprawdzonymi trickami hackami itp. a tacy ludzie jak ty to wogóle nie powinny pojawiac sie na takim forum, typu "ZNAM, MAM HACK DZAILA MI ALE NIE PODAM" porpostu IDIOTA zal ci ze inni moga miec podobne rzeczy do twoich a ty juz nie bedziesz kozakiem na serverze.

Zastanow sie zanim cos napiszesz.

A do tych dzieci to pewnie sam jestes jeszcze dziecko, przygadywal kociol garnkowi.

Opublikowano

Mazi ten teks to do mnie ??

@chcem hacki @ wpepro to snifer i kazdy antywirus pokaze ze jest czym zainfekowany wylacz antywirusa i kopiuj :DDD

Opublikowano
Mazi nie wiem czy masz problemy "czytanie z zrozumieniem" ale sobie sam przeczysz !

widze ze nie zrozumiales o co mi chodzilo

masz racje to forum jest o hakach i o wszystkim co jest z nimi zwiazane, tak wiec kazdy moze tu napisac swoja opinie na temat danego buga/hacka

piszac ze ten koles co to opublikowal na ang mpc ze jest idiota, wyrazilem swoja opinie

powiedz szczerze ile by ci zajelo znalezienie tego buga? - godzine? dwie?

teraz jak jest opublikowany ,handel na servach sie troche zmienil, po zablokowaniu go, gracze nie maja szans zeby kupic tanio jakies itemki

i dalej zostaje przy tym ze twoje posty powinny isc na pw bo:

1.nie wnosza nic do tematu

2.obrazaja uzytkownika

a co do zaprzeczania samemu sobie, daj mi przyklad na pw, bo niechce mi sie tego czytac :P a zaprzeczenie czemus co powiedzialem dosyc czesto mi sie zdarza ostatnio

Opublikowano
Dzisiaj moze wczoraj zostal zablokowany lahap bug z zhypermu koniec ze sprzedażą souli na allegro. xD

Ale na innych serwerach wciaz dziala. :DDDD

nom zablokowali ale co do dupe jest nowy sposob ;P poszukajcie troche z programem estakonikVB super program do dupowania dziala na zhyper :)

narutot.png
Opublikowano
nom zablokowali ale co do dupe jest nowy sposob ;P poszukajcie troche z programem estakonikVB super program do dupowania dziala na zhyper :)

Niby takie cos istnieje? Jakis info na temat tego

Opublikowano

Z Ciebie to chyba jest największy noob na tym forum ;) , podajesz programy które nie istnieją ... eh , w innym poście też wymyśliłes jakiś "ExtanitorSW" weź chłopie , jak chcesz wprowadzać ludzi w błąd to lepiej nie wchodź na to forum :).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...