Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

40 Kk Na Start - Metin2 Z8Games

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chciałbym was się poradzić o radę.

Mam 40 kk na koncie i chcę zacząć grać Wojem Body

Jakie EQ do niego kupić, co polecacie, i w jakiej cenie?

ZAZNACZAM ŻE JEST TO METIN2.Z8GAMES A SERVER TO NewWorld

;)

Proszę o odpowiedź

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Proponował bym Ci tygra +9 fms/rib (zalezy czy boja bedziesz robił) i na metki dropić kasy xP na 35 lvlu metki zazdry z boja ewentualnie na pustyni 40 lvl metek i jak dasz rade 45 ;p

Jak już wbijesz 35 zbieraj na smocza +8/9 najlepiej z kd (lub sam zrób jak Ci się chce xD)

@dawido996

On pytał co byśmy mu poradzili KUPIĆ a nie jakie się ma postacie ...

i tak przy okazji wątpie że na to eq by mu starczyło za 40kk no chyba że jakieś daremne śmiertelka 2xkd spalone fms średnie 2 um 1 pięciokątna +9 <<<---- moim zdaniem styka +7 potem się robi w dt okrągłą +7/8 (na +9 nie warto bo pewnie zjara)

A co do bonów 1k-1.5k hp < wiesz po ile eq 1.5k hp chodzi ?? 1khp to jeszcze jeszcze ale 1.5k hp na to by wydał 1/4 tego co ma jak nie więcej

@majdix

zależy na jakim serwerze ;] możliwe że tam są inne ceny niż na us/pl ;p nie grałem tam

Opublikowano

co do hp do widze jak często piszą 1500-200hp max 4kk więc nie tak strasznie a co do reszty to też polecam zrobić boja kupić riba z duzymi śr i mieć na metki okolo 250deffa potem zarobisz na lepsze i wbijaj skille

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...