Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdenerwować się idzie ... Czekałem za netem 2 miesiące , gdy już go mam, padl laptop. Posiadam asusa f5rl. Problem polega na tym , ze komputer się uruchamia, ale nie na obrazu . Jeszcze innym przypadkiem są poziome kreski, które wyskakuja. Czasami komputer działa ale wystarczy ze lekko go ruszę i wylatuja paski. Wyczytalem ze jest to problem odklejonych chipsetow od grafiki. Proszę o pomoc.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Zdenerwować się idzie ... Czekałem za netem 2 miesiące , gdy już go mam, padl laptop. Posiadam asusa f5rl. Problem polega na tym , ze komputer się uruchamia, ale nie na obrazu . Jeszcze innym przypadkiem są poziome kreski, które wyskakuja. Czasami komputer działa ale wystarczy ze lekko go ruszę i wylatuja paski. Wyczytalem ze jest to problem odklejonych chipsetow od grafiki. Proszę o pomoc.

to masz problem z kompem czy lapem jak z kompem to pewnie nie styka ci kabel od monitora z kompem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

jest możliwość że ci gdzieś spadł? ew. jeździsz gdzieś z nim lub latasz samolotami? od naszych przepięknych dróg są takie wibracje że coś w nim mogło wyskoczyć a przy odprawie na lotnisku jakoś nie zabardzo ich interesuje czy w walizce masz poduszke czy szkło..., u mojego brata np. wykrzywił się ram po powrocie do polski ;p

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Przerywa ci taśma która łączy ekran i karte graficzną (czy jakoś tak). Poproś o pomoc drugą osobe. Mocno dociśnij ekran do laptopa(tylko bez przesady bo możesz uszkodzić). Porusza ekranem (dociskają go). jeśli problem dalej jest, to nie wiem co się stało :/

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Podłącz ekran zew. i sprawdz czy wszystko dziala. Jeśli tak, to jest problem między kartą graficzną a ekranem.

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...