Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam do was 2 pytania :

Gdy stworzyłęm priva to weszło 11 osób około. Miałem cąły czas 100- 90 % zużycia procka którego podejrzewam , a po chwili komp mi się wyłonczył .... . Mam słaby procek ram tak se : procek - AMD Athlon 64 processor 3700+ ( 1 rdzeń) 2.21 ghz. Ram - 1,5gB dokupywane.I pytanie to czy to była wina procesora ?

2 pytanie-

Mam Zamiar Dokupić nowego procka 2 rdzeniowego albo 3 rdzeniowego. I ile bym uciągnął sieci jeśli bym miał lepszego procka ? Podajcie ile sieci żeby nie spalił się komp przy tylu tylko żeby było all git.

Dane Kompa-

Procesor- AMD Athlon 64 processor 3700+ ( 1 rdzeń) 2.21 GHz

Ram- 1,5 GB

Karta Graficzna - GeForce 6600 LE

pamięć karty 256mb.

Z góry thx.

Opublikowano

no wiec tak mi to wyglada na wine chlodzenia ewentualny kurz w komputerze a by przeciazony i sie wylaczyl... co do 2 rdzeniowego procesora niekiedy takze trzeba wymienic plyte glowna bo nie kazda obsluguje 2 rdzeniowy procesor (niekiedy starczy aktualizacja biosu) radzil bym tez dokupic ci z 1gb ramu to tani koszt a zmniejszy lagi.. ilosc sieci zalezy glownie od internetu jakiego masz

old-metin.jpg
Opublikowano

Może masz za słaby zasilacz nie daje tyle mocy co trzeba....

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Mój net 2mb ale moim zdaniem to wina procka był cały czas na 100% - 90% miałem włonczony serw i grę ... a co do zaslilacza to chyba ll ok nie miałem z nim problemów nic mi się nie wyłączało ;P I jeszcze powiedzcie czy opłaca się prowadzić serwa ;P i na ile sieci xD

Opublikowano (edytowane)

i chce jeszcze dodać że dokupywałem ram 1g i już więcej się nie da ;/ a czy procek bd można włożyć lepszy to raczej powinno się dać może na necie bd :P

double post

Edytowane przez P4W3L
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...