Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamersfirst

forest2221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam maly problem od 3 dni nie moge sie zalogowac na swoje konto w gamersfirst,z kilku przegladarek probowalem i wyskakuje login error,dodam ze do gry wchodze normalnie z tymi passami a na konto juz nie.

Moze ktos cos poradzi ???

Budowniczy
Opublikowano

Zaloguj się stąd:

To jest ukryta treść, proszę

To nie pomaga. Ja też mam problem z tym błędem. Jak znasz datę którą podałeś przy rejestracji to możesz przypomnieć sobie hasło główne. Przy logowaniu pod spodem masz zapomniałem hasła i przez ten sposób możesz odzyskać hasło które Ci przyjdzie na emaila. Ja niestety nie pamiętam daty i mam po koncie 41lvl :O. Pisałęm z innego konta do k2 i nie chcą mi podać daty a wszystkie dane podałem, nawet wszystkie kody z premek itp. Cwele z k2

Opublikowano

To nie pomaga. Ja też mam problem z tym błędem. Jak znasz datę którą podałeś przy rejestracji to możesz przypomnieć sobie hasło główne. Przy logowaniu pod spodem masz zapomniałem hasła i przez ten sposób możesz odzyskać hasło które Ci przyjdzie na emaila. Ja niestety nie pamiętam daty i mam po koncie 41lvl :O. Pisałęm z innego konta do k2 i nie chcą mi podać daty a wszystkie dane podałem, nawet wszystkie kody z premek itp. Cwele z k2

Czytaj ze zrozumieniem... Ty nie pamiętasz hasła, a kolega zna je tylko po prostu nie może się zalogować.

To pomaga..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

nawet z tad nie ( http://www.gamersfirst.com/login.php) da rady sie zalogowac nadal pisze login error-moze to cos unich???jakis bug albo co ??.

@ troche poczytalem i widze ze nie tylko ja mam ten problem-teraz jestem pewny ze to jest wina gamersfirst-masa ludzi nie moze sie zalogowac na stronce.

Dzieki za próbe pomocy.

mam jedno konto wiec sa tylko jedne passy.

Opublikowano

A to jest główne konto? Jak masz jedno konto podczepione do drugiego to by się

zalogować na to drugie konto nie główne trzeba wpisać pasy do tego pierwszego konta.

Przeczyść cookies i spróbuj jeszcze raz : >

1373662483-U83583.png

Budowniczy
Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem... Ty nie pamiętasz hasła, a kolega zna je tylko po prostu nie może się zalogować.

To pomaga..

OMG...

Ja mogę się zalogować do gry lecz nie mogę sie zalogować na strone gamersfirst.com. Ten sam problem mam. Jedyna rada to jest przypomnienie hasłą głównego... Jak nie znasz daty to po koncie tak jak ja mam. Trudno....

Opublikowano

znam wszystkie odpowiedzi ,passy,date zakladania itp. z tym ze do gry wchodze normalnie a nie moge sie zalogowac na gamersfirst.(i tu jest problem-podalem im date email i w odpowiedzi dostalem ze niemaaja takie meila przy rejstracji"jaja jak berety")

Budowniczy
Opublikowano

znam wszystkie odpowiedzi ,passy,date zakladania itp. z tym ze do gry wchodze normalnie a nie moge sie zalogowac na gamersfirst.(i tu jest problem-podalem im date email i w odpowiedzi dostalem ze niemaaja takie meila przy rejstracji"jaja jak berety")

Hmmmm ciekawe :O spróbuj napisać ticketa z innego konta podając wszystkie dane i kody z premek to może Ci odeślą hasło. Ja tak pisałem i odpisali mi że muszę podać datę ale nie nie pamiętam ;/ i już mam po koncie. Może ty z tego wyjdziesz i dadzą Ci te hasło...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...