Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Jeżeli ktoś jest tak uprzejmy i mógłby mi pomóc z grą.

Jestem nowicjuszem. Kiedyś widziałem jak brat z kumplem graja w tą gierke.

Dzis pobrałem ja z strony :

To jest ukryta treść, proszę

nie wiem jaka to wersja jeżeli to wogole potrzebne jest, bo na niektorych tematach widzialem jakies wersje.

Więc tak chodzi mi jak zagrać na priv serwerze, (bo ponoć za globala się płaci).

Na jakim privku zagrać? Chodzi mi o to żeby grali na nim polacy.

Klasy postaci to sobie poradze sam.

Moje pytania:

1.Jak zagrać na prywatnym serverze?

2.Na jakim prywatnym serverze pograć?

Edit

Znalazłem to

Tylko czy będe mógł zagrac na tamtym cliencie?

Edytowane przez MetinMT2

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

Po pierwsze musisz wiedzieć jaki jest to klient bo bez tego ani rusz,jak nie będziesz wiedzieć jaki to klient nie będziesz widzieć na jakim serwie możesz zagrać.A żeby zagrać na prywatnym serwerze wystarczy ściągnąć patcha ze strony jakiegoś serwa rozpakować go i skopiować pliki do katalogu z grą podmieniając je.I rzec jasna należy się zarejstrować na stronie chyba że jest auto rejstrowanie.A na jakim serwie zagrać wpisz w google prywatne serwer lineage 2 i szukaj :P

Opublikowano

Na Bugolandzie lepiej nie graj, te serwery cierpią na brak graczy ostatnio. Lepiej zagraj na L2extreme

Jest to Polski serwer, Online okolo 1300-1400 dziennie(Polacy to ok 60% graczy), Kronika Freya. Nie pisze jaka jest kronika ta która sciągłeś, ale każdą można spokojnie zaktualizować przez updatera(coś jak torrentowanie w twoim metinie) do freyii (Freya jest najnowsza) Sam tam grałem dość długi czas w lineage(serwer ma już 2 lata), ale ostatnio przerzuciłem się na Wow, jak coś pisz to pomogę.

"Pro maiore parti illiterati et idiote" Narrenturm

Jestem przeciwnikiem platformy obywatelskiej

Jeżelii już ktoś bardzo chce to proszę o stawianie +

Opublikowano

Hopzone.net << spis serwerów jeżeli chcesz grać na polskim szukaj przy nazwie polskiej flagi :) ale i tak na większości dobrych serwerów znajdziesz polaków.

2. Na stronie każdego serwera masz do pobrania Cała grę od razu kronika jest pod serwer na którym chcesz grac ale najlepiej ściągnąć freya lub gracia epilogue z tą kronika wszędzie zagrasz.

3. Aby zagrać na serwie pobierasz Patch ze strony tego serwera.

4. na Hopzonie i na stronach serwerów są podane raty czyli jak szybko zdobywasz doświadczenie itp , jeżeli jesteś początkującym wybierz sobie takie 20-50 exp wtedy szybko przetestujesz każdą postać gdzie nią expić itp.

5. Polecam serwery Epilogue ponieważ freya to jest jakaś parodia Lineage2

Opublikowano

Graveland jest dla doświadczonych graczy ,a właśnie l2Extreme moim zdaniem jest dla nowicjuszy ,a wiec Ty (MetinMT2) się do tego serwa nadajesz.Wiesz co ... Najlepiej jakbyś włączył gre i zobaczył jaki jest napis np. w górnym lewym rogu "Gracia Epilogue" "Hellbound" czy "Gracia Final" i wtedy nam powiesz jaką masz kronike .Jest jeszcze inne rozwiazanie . Wyinstaluj gre która sciągnąłeś i sciagnij tą ,która jest w dziale Download na stronie serwera na którym chcesz grać . :)

Opublikowano

Witam.

Jest to clijent najnowszy czyli freya. Ponieważ sciągnąłeś samą instalke, bedziesz musiał zrobić update(automatycznie) nie wiem czy bedziesz mógł porać na gravelandzie bo nie wiem jakiego clijeta obsluguje server, ale na freyi pewnie pojdzie, aby pograc na privie musisz sciągnać system i wkleić go do folderu z l2, jezeli Ci wyskoczy zeby podmienić kliknij "tak wszystko" i oczywiście trzeba zarejstować sie na strące.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...