Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Energy - Nieodpowiednie Zachowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do lektury.

energyj.png

nie będziesz tu nikogo obrażał a tymbardziej kobiet!.

Skoro pan(lub wnioskując po błędach - chłopaczek) nie widzi różnicy między zdjęciem a kobietą to ja nawet nie chcę wiedzieć jak wyglądają jego koleżanki, zapewne ich imiona kończą się na jpg. Nie wiem, kogo tam obraziłem, no ale skoro ktoś poczuł się urażony to bardzo przepraszam tylko chciałbym wiedzieć kto. Energy? Niby z jakiego powodu? Przecież przestrzegam regulaminu, a post był całkowicie na temat, dozwolone było komentowanie zdjęć a ja właśnie to zrobiłem. Papa Smurf? Przecież podobne komentarze w jego wykonaniu to norma. Widocznie Energy nie zastosował się do mojej rady by przeczytał o co właściwie chodzi w tym temacie, no i wyszło jak wyszło.

Leć tak dalej a twoja kariera tutaj marna.

Dla kogo marna dla tego marna. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? No chyba nie po tym, że jako kid mod sprawuję się bardzo dobrze, pomagam użytkownikom i mam, tzn miałem 0% ostrzeżeń. Z niewiadomych przyczyn przybyło 10%, zapewne od pana energy, dla którego zwyzywanie użytkownika to za mało by poprawić sobie nastrój, trzeba mu jeszcze dać warna, a jak? Nie zamierzam nawet tego dochodzić, bo to co zrobił jest po prostu żałosne.

Mam się zniżyc do twojego poziomu?

Czyli, że co? Próbujesz mnie urazić czy chcesz się dowartościować?

może wtedy zrozumiesz bo jak masz ryj jak rozjebane mydło po kiblu i wstydzisz się dać zdjęcia to nie oceniaj innych ok?

Tych obelg nie będę nawet komentował bo jak widzicie, stoją na bardzo niskim poziomie, porównywalnym do tych używanych przez gimnazjalistów.

Chętnie dałbym zdjęcie do tematu, gdybym był dziewczyną, bo własnie o to chodzi by w tym temacie, żeby pokazywać zdjęcia ładnych kobiet, no ale skąd miałeś to wiedzieć, prawda?

i nie wóź sie tutaj jak taczka gnoju po polu bo cie posprzątam, mówię raz i ostatni, japa koniu i do stajni a to był twój ostatni post w tym temacie.

Jak mam to rozumieć? Czyli, że jak ktoś wozi taczką gnój, ma konia i stajnie to co? Jest gorszy? O to ci chodzi. W takim razie nawet nie zamierzam kontynuować, bo to już jest po prostu paranoja.

Jak taka osoba, używająca tak prymitywnego słownictwa, nieprzestrzegająca regulaminu może być moderatorem? Nie dość, że mnie obrażą, wyzywa. To jeszcze oskarża o złamanie regulaminu. Gdy on sam go łamie, przecież to jest nic innego jak offtop, wyzwiska i nadmierne użycie wulgaryzmów, do tego takie chamstwo i gówniarstwo, że zygać się chce, jeszcze nigdy się z czymś takim tutaj nie spotkałem.

To nie może mu ujść na sucho.

"Największym wrogiem prawa jest przywilej." Zobaczymy czy przez to, że jest moderatorem ta sprawa przejdzie od tak sobie. Uważam, że natychmiast powinien stracić tą posadę. Moderator powinien świecić przykładem a nie chamstwem!

Czy tak powinien zachowywać się moderator? A do tego globalny!? Sami sobie na to odpowiedzcie, a najlepiej niech energy zrobi sobie przysłowiowy "rachunek sumienia".

RAsfepN.png
Opublikowano

nie chcę się w to mieszać, ale powiem Ci z własnego doświadczenia, że niektóre sprawy lepiej jest przemilczeć... 10% sobie odrobisz, to nie problem, zrozumiał bym gdybyś miał 80%, ale tak to nie potrzebnie się zadręczasz ;)

Opublikowano

Jeszcze mi tu płaczesz?, no sorry chłopak wrzucił zdjęcie swojej dziewczyny czy kuzynki, nie mówię że była piękną modelką z urody ale była normalną dziewczyną, narysowali na kartce w fajny sposób pozdro dla mpc od Madzi a ty wyleciałeś jaki to z niej pasztet, że ma nos jak dynia czy podkrążone oczy (...), a jej przykro mogło być bo chciała zrobić coś fajnego i znalazł się taki jak ty. Więc zniżyłem się na chwilę do twojego poziomu i ci pokazałem jak to miło i przyjemnie, aż przyleciałeś tutaj z płaczem bo tak się uraziłeś a na innych potrafisz rzucać tekstami. Ja jestem prawidłowo wychowany i nauczony szacunku do kobiet, może ty nie twój problem ale nie myśl że będę ci pozwalał rzucać mięsem na tym forum. A jak lecisz w tzw. zachowanie jakim popisywał się były moderator owned! to powodzenia.

Nie jestem tu od dziś a od 2006 roku więc mnie nie tłumacz mi czego dotyczy temat bo to są pogaduszki gdzie można na luźno prowadzić dyskusję.

Masz zamiar w przyszłości być moderatorem, kimś kto reprezentuję to forum więc weź się w garść i nie lamentuj bo zachowałeś się jak bydle to zostałeś potraktowany jak bydle, proste.

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...