Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zrobic Blagam O Pomoc!

TrejCero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najs prowokacja!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Więc zacznij pić z ojcem!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

co bys zrobil gdyby tak bylo z twoim ojcem!?

Nie byłoby. Nie pozwoliłbym mu na picie. Zresztą jaki idiota pisze o takim czymś na forum o czitach. Pozdro.

Km5iG.png

Opublikowano

No więc tak - jeśli to nie prowokacja, napisz to na jakimś forum, którego celem jest pomoc takim osobom. Idiotyzmem jest pisanie tego na forum o cheatach.

Ale po twoich wypowiedziach, nie dał bym ci więcej niż 10 lat. Wyzwiska są właśnie na takim poziomie.

Opublikowano

Osama

wlasnie to zamierzam zrobic

jak przyjdzie do domu przystawie mu noz do gardla

choj sie opamieta

cita jebana

a co do wieku to mam 12lat...

Tresc juz usuwam

dziekuje za wypowiedzi!

mpc.png
Opublikowano

Nagraj filmik, będzie nowy hit jutuba.

@up

IT'S ALIVE!!

Km5iG.png

Opublikowano

I tak ci dopierdoli ojciec.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

bez jaj nie kombinuj z noże dziecko :P gościa poharatasz, ale jak Ci wyjebie z łeb to stracisz przytomność :P powodzenia :] idź na policję przecież, albo po prostu porozmawiaj po męsku (ten nóż jako argument jest OK)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@Up-y kolejne dziecko Jp będzie :D

dostanie karę i po nim cya ..

jak już chcesz coś staremu zrobić

Jak aż tak nienawidzisz swojego starego to kup

5g kokainy i mu wjeb do czegoś i na psy zadzwoń to już go długo nie zobaczysz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Patologi ruleez ! Dobrze, że mój ojciec już spierdolił z domu.

Matq dobrze mówisz, będzie nowy hit JuTuba ! ;d

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wy myslicie ze sie go boje?

chop wazy 102kg ale w dupie to mam

W szkole kazdego leje jak do mnie podskoczy nawet grubasow po 70kg

Raz w mrode dostaje i po sprawie

z tym dupkiem problemu nie bd

PS. gdzie kupie maryche zeby go udupic?

mpc.png
Opublikowano
W szkole kazdego leje jak do mnie podskoczy nawet grubasow po 70kg

Jeżeli ja mam coś koło 70-80 to już jestem grubasem? Nie powiedziałbym.

Po za tym, twój ojciec to nie jakiś gówniarz z podstawówki, trochę lat ma, więc i siłę sobie w pracy czy gdzieś wyrobił. Gówno mu możesz zrobić. W najlepszym wypadku da Ci karę, a jak jest napity to i tak ci dopierdoli.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

TrejCero smieszny jestes ze Chu*.Zadzwonisz na psy i co z tego ?

Twój ojciec trafi do więzienia a ty Do Domu dziecka.

I nie kozacz tak ,ze lejesz nawet takich co waza 70kg bo to poprostu jest śmieszne.

Zanim coś zrobisz przemyśl to żebyś potem w przyszłości nie żałował tego, niewazne jaki ojciec masz go szanowac. Spróbuj z nim porozmawiać jak będzie trzeźwy.

I jak bedziesz miał takie podejście do życia ,ze wszystko mozna załatwic siła to daleko nie zajdziesz i skończysz tak jak twój ojciec albo gorzej.

Gdzie Matka ? Masz Babcie/dziadka ? Są w porzadku ? Jak tak idz do nich i znimi porozmawiaj :)

Zapamiętaj sobie nigdy problemu nie rozwiązuj siła staraj sie rozwiązywac go dyplomatycznie :) I nie bij kolegów w szkole .Myślisz ,że bedziesz przez to fajny ? Może będą starali pokazywac tobie ,ze cie lubią bo sie bendą ciebie bali , ale mysleć zawsze będą inaczej. Chcesz chyba dobrze zostac zapamiętany i wspominany przez kolegów.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Trejco tak jak up wyzej masz dziatka babcie ciotke czy kogos tam jeszcze idz do nich i pogadaj z nimi

mnie tez stary wkur... np zejdz z kompa chu mnie wtedy szczela a nie okazuje tego bo do dla mojego dobra :D ale i tak mnie chu szczela :D ale i tak go szanuje

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Trejco tak jak up wyzej masz dziatka babcie ciotke czy kogos tam jeszcze idz do nich i pogadaj z nimi

mnie tez stary wkur... np zejdz z kompa chu mnie wtedy szczela a nie okazuje tego bo do dla mojego dobra :D ale i tak mnie chu szczela  :D ale i tak go szanuje

Drogie dzieci/panie/inni, to jest właśnie przykład pustego nołlajfa 24/7 z iq max. 10 a poziomem ortografii 0, który nie wie co pisze.

Tak więc odejdźcie od komputera dopóki jeszcze nie jesteście na takim poziomie.

Pozdrawiam, Dwight.

Opublikowano

Nasz kolega od pijanego ojca nie odpisuje, więc chyba nie wyszła mu taktyka z nożem i ojciec zabił jego lub udało mu się aż za dobrze i policja go dorwała za morderstwo.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...