Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję dobrego człowieka, który na napisze mi bota (najlepiej w notatniku, sam tekst). Bot miał by za mnie naciskać klawisze 1, 2, 3, 4, F1, F2, F3, F4 w określonych odstępach czasu (w milisekundach np. co 100ms.) podczas gdy ja bym robił coś innego. Prosił bym także o instrukcje co zmienić kiedy chce ustawić inny czas. Za pomoc + (lub -, zależy kto co zbiera :P) nawet jak ktoś tylko napisze coś sensownego :D. Posiadam system Windows Vista 32bit.

Edit:

Przepraszam, że nie wyszczególniłem, chodziło mi o czas do każdego przycisku osobno oraz instrukcje napisaną jak dla nooba :). I tak że po zamianie pliku na .exe dało się go od razu uruchomić. O i jak ustawić klwisze F1, F2, itp. Sry PsychoBoy11 ze nie sprecyzowałem. (ale + leci za fatyge).

Opublikowano

Jeśli chodzi o c++ to tu napisałem na szybko taki przykład, powinno działać:

To jest ukryta treść, proszę

Potem wywołujesz tylko BotTestEvent();

Czas jest w Milisekundach i w zasadzie oznacza on odstęp pomiędzy naciśnięciem a puszczeniem klawisza, możesz po prostu wstawić Sleep za ostatnim keybd_event i będzie odstęp pomiędzy naciśnięciami klawisza.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Nic nie rozumiem ale spoko :)

Czy mógłbyś się troszkę bardziej rozpisać i odpowiedzieć mi na pytanie czy po skopiowaniu do notatnika i zapisaniu jako ".exe" zadziała ?

(...) oznacza on odstęp pomiędzy naciśnięciem a puszczeniem klawisza, możesz po prostu wstawić Sleep za ostatnim keybd_event i będzie odstęp pomiędzy naciśnięciami klawisza.
o co chodzi ?? :|
Opublikowano
Czy mógłbyś się troszkę bardziej rozpisać i odpowiedzieć mi na pytanie czy po skopiowaniu do notatnika i zapisaniu jako ".exe" zadziała ?

JEBŁĘM xD

WYPIERDALAJ DO KSIĄŻEK METIŃCZYKU!

Opublikowano

A czy jak napisze w notatniku tytuł piosenki i zapisze w .avi to będe miał teledysk?

To jest kod w języku programowania c++ i jak tego nie rozumiesz to nie licz że zrobisz bota. Musiałbyś zacząć nauke C++'a od poczatku żeby wiedzieć o co chodzi, akurat w dziale była masa tematów jak zacząć programowanie, więc sobie popatrz : P

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

A czy jak napisze w notatniku tytuł piosenki i zapisze w .avi to będe miał teledysk?

To jest kod w języku programowania c++ i jak tego nie rozumiesz to nie licz że zrobisz bota. Musiałbyś zacząć nauke C++'a od poczatku żeby wiedzieć o co chodzi, akurat w dziale była masa tematów jak zacząć programowanie, więc sobie popatrz : P

ok

• Dodaj nową pozycję...