Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban :( Pytanko

Kaabat94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana, z tego co wiem to jest dożywotnia blokada lecz ja dostałem taką:

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto [s]xxx[/s]  z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Użycie niedozwolonego oprogramowania

Konto pozostanie zablokowane do: 02.12.2010 17:32:13.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2. 

Taki e-mail dostałem, więc jeżeli napisali, że do grudnia tego roku czyli dostałem miesiąc? Nie przedłużą tego??

Opublikowano

Witam dostałem bana, z tego co wiem to jest dożywotnia blokada lecz ja dostałem taką:

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto [s]xxx[/s]  z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2. 

Taki e-mail dostałem, więc jeżeli napisali, że do grudnia tego roku czyli dostałem miesiąc? Nie przedłużą tego??

chyba pisze do kiedy po co pytasz? do tego wyraznie jak masz pytania to metin support,

Opublikowano

No chyba ze komuś bd się nudzić i da ci na stałe xD. Ale nie używaj na swojej postaci więcej hacków/botów bo dostaniesz na stałe. Teraz musisz czekać do grudnia na odbanowanie :)

21571.jpg29652.gif

28119.png24873.png

27732.jpg27754.gif

6148.gif24417.jpg

Opublikowano

Heh też nakupiłem ku bo mam już 3 skille i chciałem wbić chociaż 60/61 a to lipa dostałem ban na miesiąc do 24 listopada.Ale jakoś przeżyjemy nie ma co płakać a o używaniu botów na głównej postaci mogę zapomnieć. Ale dam radę sam. tylko te czekanie wkurza jeszcze 3 tygodnie O BOSHE czemu tak długo czas leci. ;)

21571.jpg29652.gif

28119.png24873.png

27732.jpg27754.gif

6148.gif24417.jpg

Opublikowano

On się pyta tylko czy mu nie przedłużą, a wy już zaczynacie dyskutować..

Nie przedłużą, tyle ile napisali to ustawili, czas się skończy i automatycznie konto będzie działało.

Opublikowano

RATCHET585 no to czekamy :) cieszmy się ze nie na zawsze, tak jak piszesz ja też już nigdy nic nie użyje a i tak postanowiłem zrobić do 57 lvl i tylko skille :)

Ahhhh ten metin, nieeedobre uzależnienie ^^:D

Opublikowano

Nie pękaj takich banów dzis posypało się mnóstwo !!! To taki ban systemowy z logów ostrzegawczy ! Jak byś dostał od GM osobiście to by była informacja od kogo jest ban i to by byl dożywotnio tz na 30 lat :PP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

uff, mi dzisiaj zbanowali dzisiaj 4 konta, ale mnie troche uspokoiliście xD

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Miesiac czasu w plecy - dziwi mnie jedno.... zbanowali mi główną postać na której raczej nie haczyłem moze gdzieś tam się zalogowałme pzrez EM2.... a boty lvl 50+ którymi hacze od zawsze bez bana dalej.... potwierdza sie moja teoria - gdy używamy tylko em2 i nie aktualizujemy metka to dane sie nie wysyłaja... !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

do grudnia nawet malo ;) a ktos napsial ze tylko tyle za oprogramowanie ?? tak tylk otyle bo to jest z logow wiec niemoge miec 100% pewnosci jak to podrasuja to permy beda szly ;(

Opublikowano

Dostalem dokladnie taki sam e-mail tez ban do 02.12.2010 za "oprogramowanie"

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Coś mi się nie chce wieżyć że tylko na miecha dostałeś...

Nie powinni Ci przedłużyć...

No tylko jak dostaniesz to nie używaj więcej hacków...(i tak będziesz używał xD)

Nie wiem co ten metin2 team wyprawia... łapią na siłe tych hackerów a do m2 pod zaprzysiężone dupy sie nie chce ruszyć a wtedy by bany poleciały...

Ja bym chciał żeby te boty bobanowali bo to masakra jest

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Użycie niedozwolonego oprogramowania .,

Konto pozostanie zablokowane do: 02.12.2010 15:24:43.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

To samo dostalem :> a wiecie za co za aola 9.5 na bank a czemu tak krótko czyzby niemieli nakim kasy zrobic:> ^^ bo 20lat to nikomu sie niechce czekac

Opublikowano

2up o lol patrz na godzine i date

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto nez**** z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Użycie niedozwolonego oprogramowania .,

Konto pozostanie zablokowane do: 02.12.2010 15:24:43.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2. 

no bez jaj ban w tym samym czasie lol

1378747514-U216092.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Szanowny graczu Metin2!

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2. 

Też to mam ciesz sie ze 27.09.2010 weszła malutka ustawa xD i ban jest na miesiac nie na stale ;) ale nastepny taki bajer z tym plikiem i blokada na stałe

Opublikowano

Napisz do nich z prośbą odbanowania.Może zareagują a następnym razem nie używaj hacków czy innych gówienek.Ja dostałem bana na 3 lata i jeszcze nie odbanowali.

Opublikowano

Ja dostałem bana na Zawsze na ninjy..

Też własnie za EM2 -.-

Bo wyskoczylo mi cos tam HACK_SHIELD..

i po koncie :)

67 lvl i 74 lvl [*]

Apsik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...