Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwolanie Od Bana-New

jack777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iec moje pytanie jest takie na tym IP co mam nigdy nie haskowalem tylko u kolegi i gdy probowalem sie zalogowac to wyskoczylo mi ze mam bana, ale pierwszy raz mi wyskoczylo jakies 9 dni temu ok minely te 7 dni i mieli odbanowac o 14:00 a odbanowali dopiero okolo 20:00, wiec na nastepny dzien zagralem moze 1 h a gdy wyszlem i doslownie za 15 minut chcialem sie zalogowac znowu kurwa ten ban wiec mozna jakos napisac do supporu ( ale jak) zeby odbanowali bo w kurwia mnie to ze 1 dzien zagram 7 dni ban i to juz 2 raz. Prosze o pomoc

Opublikowano

oflagował dasię to usunąć czy coś??!! bo mi tak samo sie dzieje tylko ja startuje z hakiem ale zapora łapie i tak dostaje bana. :angry: :angry:

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

X-Trap nie jest pojebany... Teraz nie ważne czy hackujesz na koncie noobskim czy głównym, jest to samo ip, więc bana załapiesz. A X-Trap oflagowuje w bardzo prosty sposób, gdy nie ma tego waszego magicznego bypassa lub nie zaskoczy a hack się włączy, to:

Disconnect- Wtedy możesz już być oflagowany.

Po 10min ban- Oflagowanie nastąpiło po wykryciu przez X-Trap złej wersji programu(X-Trap) lub wyskoczyło magiczne okienko, że X-Trap wykrył hacka.

I trzecia możliwość- Ktoś cię reportnął, akurat w tym wypadku Z8 jest na tyle pomylone, że czasami banuje także graczy którzy nigdy nie hackowali.

Opublikowano

zanim napiszesz jakis post najpierw przeczytaj co napisalem po pierwsze na glownym koncie gralem tylko u siebie a na hackach gralem u kolegi na gorszym koncie wiec jest inne IP wiec o co tu chodzi

Opublikowano

Piszesz jak NE0 <_< <_< <_< <_<

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)