Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miejscówka..

iglaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam 36 sorca i uzywam bota ng latajac z serpentm i zabijajac potworki. Jest duzo miejsowek na takie botowanie lecz dla knighta. Moze zna ktos jaką dobrą miejscówkę, którą by mi mogł polecic tak bym nie mial waste. Lub podal jakis sposob botowania sorcem by np dobrze cwiczyc mlvl itd. Konkretnie chodzi mi o wskazówki jak botować postacią magiczna. Z góry dzieki.

Pozdro ;]

Opublikowano

Ty chodzisz z serpent swordem?! Niektore dzieci to Bozia pokarala... :/

Jezeli chodzi do cwiczenia mlvl - idziesz na jakis budynek, na wyzsze pietro. Ustawiasz bota zeby robil runy i leci mlvl.

Jezeli chodzi o expa, to trudno powiedziec... Musisz wybrac takie potwory, ktore nie beda walily ci duzo hitow. Moze ghoule w mount stereum, albo poh? Moze tez byc fibula...

Opublikowano

Ja Ci radzę fibulę i Fire sword i w między czasie robić runy hity bedą nawet łądne z fire sworda ;>

Potem runki sprzedasz(explo 3-4k) (GFB 3K). I Ci się zwróci fire sword. ;p

A SP będą Ci rosnąć :]

Szukam laski do 'napinania' w dupke... =]

Jak są chętne to pisać haha xD

Opublikowano

ja latam 62 ed'em po tiquandzie z bs'em albo mystic bladem, jest koło 20k\h, robie sobie icicle i waste mfow 0 na caly dzien, ewt jak nikogo nie ma i jest z 800 osob online to czasami zejdzie z 1 mf.

Opublikowano
ja latam 62 ed'em po tiquandzie z bs'em albo mystic bladem, jest koło 20k\h, robie sobie icicle i waste mfow 0 na caly dzien, ewt jak nikogo nie ma i jest z 800 osob online to czasami zejdzie z 1 mf.

A mogłbys powiedziec gdzie dokladnie po tej tiquandzie biegasz ?? tzn tarantule , dworce czy co tam jeszcze jest ?? BS to nie problem moment kupie chodzi mi o miejscowke na oazis tombie siedzialem i tez bylo spoko i lot dobry lecz malo exp bo okolo 7k/h

Opublikowano
A mogłbys powiedziec gdzie dokladnie po tej tiquandzie biegasz ?? tzn tarantule , dworce czy co tam jeszcze jest ?? BS to nie problem moment kupie chodzi mi o miejscowke na oazis tombie siedzialem i tez bylo spoko i lot dobry lecz malo exp bo okolo 7k/h

na tibiabot.com jest taki waypoint northeastoftiquanda lub cos takiego

potworki:

slimy.terror birdy.cave raty.crocodile.centipede.swamp troll

bot lata dokładnie nad dp port hope

w górę troche dalej

Opublikowano

Przecież bot pierwsze co zobaczy matke i zabije matke odrazu a nie po koleji...

Szukam laski do 'napinania' w dupke... =]

Jak są chętne to pisać haha xD

Opublikowano
I tam jest tak 20k/h ?? A slimy jak ??? ze sworda nie namnazaja sie zaszybko i nie otaczaja??

jak nikogo nie ma a gram na USA świecie i gra dużo br'ów i mexyków to jest ich bardzo dużo około 20 naszego czasu, wtedy gra ok 800 osób więc spawn jest cholernie szybki - wtedy nawet do 25k\h

i ogólnie do czesci potwórków jest script na bicie z flama terror birdów i slimów, do klonów to szybko zaznacza pierszego slima na ekrannie, zdarza sie że to clon ale zazwyczaj to matka i odrazu miecz, flam leży:D

na 50 dobrym pomysłem jest bot na piratach ghostach, na 55 lvlu wyciągałem tam 40k\h na bocie, 0 manuala, minus jest taki że tamto miejsce jest bardziej dla ludzi którzy chcą lvl i mają hajs - waste jest, chyba że wyższy lvl masz to pewnie wychodzi sie na 0 albo plus niewielki, ogólnie wiem że na 60 z softami jest bajecznie, bez nich waste no i minus to mfy schodza, trzeba wymieniac po jakimś czasie, ale przynajmniej mlvl leci ;-)

Opublikowano

A wiesz moze gdzie moge znaleźć taki skrypt zeby mi bil terror birdy i slimy wlasnie z Flama ?? Bo wlasnie dzis ustawilem tam bota i wszystko bylo spoko poza tymi birdami slimy byly grozne tylko w wiekszych grupkach ...

Opublikowano

Szukalem tego skryptu chyba juz wszędzie. Moglby ktos mi pomuc znalezc lub stkie napisac taki skrypt zeby wszystkie potworki normalnie lac ze sworda a terror birdy i slimy bic z flama. Z gory dzieki ;]

• Dodaj nową pozycję...