Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVE ales chciałbym zaproponowac dobry sposob nowego a zarazem starego sposobu zarobku jakim jest kradzież ;)) wiec najpierw poprosiłbym jakiegos zdolnego chlopca lub dziwczynke o pomoc w wyciągnieciu z easy emtinka drop hacka cyzli tego pick upa ;)) . PROSZE o wmiare szybkie tego zrobienie ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

no najlepiej calego pick upa z metka takiego ze jak przerobimy troszku i zalączymy pt z nob charem to bd dawac opcje kradziezy drop z metka ;DD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

No bo chodzi mi ogólnie o to ze w em2 jest pick up który z połączeniem pt z noobo charem daje efekt opcij kradnięcia dropsa np bije metka koles na evencie 85 lvl my dednamy dajemy ghost i jak koniec metka wlanczam pick upa i cieszymy sie dropem patrzymy o kuffa stal+2 z 2000pz albo zlodziej itp wiem ze fajna bajka z tym metkiem ale mówię poważnie co do kradniecia ;P

Opublikowano

nic mi nie mów o złodziejach, wczoraj jak debil dałem się okraść na 50kk ;/

hm poczekaj z 2 dni a prawdopodobnie będzie em2 darmowy, już mi się metek uruchomił ale zawsze po 10-20s metin sie wylacza

Opublikowano

Ziomki proszę o inną wypowiedzi w sprawie em2 czy będzie na prawdę bez płatny???;)

Kradnę , Gwałcę , I Morduje

^^

Większość Debili Czytając To Trzymają Rękę Na Myszce Nie Zdejmuj Już Za Pózno :)

Daj - Jeśli Pomogłem :P

NIE JESTEM NOBEM!!!

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

Dołączona grafika

Jeśli uważasz ze Justin Bieber to Peda* , ge* , ciot* Daj mi - , jeśli odwrotnie to daj mi +

Opublikowano

kurde no bardoz was prosze o ten pliczek pick up bota dam + i 5 jak kto woli xD a to dla wszystkich bd dobra korzysc

• 4 lata później...
Opublikowano

No bo chodzi mi ogólnie o to ze w em2 jest pick up który z połączeniem pt z noobo charem daje efekt opcij kradnięcia dropsa

To już nie działa działało na plikach 2009-2010 (albo 2011 nie pamiętam) obecne serwery już są zabezpieczone przed tym pozatym nie musi być Drop Hack z EM2 są inne programy które podkreślam KTÓRE działały na takiej samej zasadzie więc skoro one nie działają to dlaczego z EM2 ma działać ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...