Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem Z Patchem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu pojawił mi się błąd nie wiedziałem co zrobić wiec postanowiłem zrobić krótką przerwę myśląc ze może samo się naprawi, lecz tak się niestety nie stało. Wiec podczas pachtowania wyskakuje mi taki błąd:

Starting file check.

metin2client.bin checking file

Dowloading damaged file

version empty (errorcode=NEF404)

213.186.57.81 metin2client.bin.lz retry download.

version empty (errorcode=NEF404)

i nie wiem co z tym zrobić, zresinstalowałem metka od nowa, nawet kilka razy i nie mogę włączyć metina. Bardzo proszę o pomoc Za pomoc dam +/5.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem ten problem, gdy podmieniłem w folderze z Metinem plik metin2.exe na inny ściągnięty z innej stronki. Lecz reinstall pomógł. Spróbuj ok kumpla ten plik przynieść i wklej go do folderu z metinem. Powinien ważyć ok. 950kb. Myślę, że pomogłem przynajmniej w małym stopniu...

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

reinstal nie pomógł, plik metin2.exe sciagnelem z oficjalnej strony metina oraz od kolegi zgrany niepomogl nawet odpalenie poprzez kurczaki nic nie daje caly czas ten sam blad. jakies inne propozycje?

100/100

Opublikowano

metin2client.bin.lz Wydaje mi się że musisz jeszcze raz to coś pobrać lub antywirus kasuje ci ten plik ( miałem tak kiedyś).

df7e059bdd1568baab4ab7e125a8974c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...