Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. A więc mój problem polega na tym że nie wiem co dolega mojemu maleństwu, włączyłem go no i po 2/3min przestała działać klawiatura <lol2>, myślałem ze się zawiesił ale myszka wciąż działała i odpaliłem ta klawie na pulpicie. Po 5min wkurzającej udręki z klikaniem zrestartowełem komputer, po 3/4min to samu, tyle że z myszką <wtf?> znowu restart i ni chuja sie monitor nie chciał włączyć. Dodam iż czasem gdy włączałem PC to coś warczało chyba zasilacz, myślałem że to karta graf, ale kolega mi mówił, że wtedy będzie coś piszczało w kompie jak sie spaliła a tu nic...

I teraz pytanie do was, o co tu chodzi, i ile by kosztowała wymiana części ? Ps. Podejrzewam, iż padła płyta główna lub zasilacz, ale chce sie dla pewności dopytac bardziej obeznanych ludzi jeśli chodzi o komputer.

Przepraszam za "błędy ort. jak i za błędy językowe ponieważ siedzie u wujka i jego PC jest tak wywalony ze sie "nawet Tibia lagguje"

Opublikowano

To moze byc wszystko, stawiam na plyte glowna, albo padla ci myszka z klawa :D (ewentualnie wina jakiejs infekcji?)

everythingfou - sprawdź to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...