Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obdubowa Bodego 61Lvl

cinnek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Chciałem odbudować konto 61lvl woja bodziaka. Lecz nie mam jak zacząć. Zrobiłem ebony, srebrną branzę i żelaka na 9. I nie wiem co dalej. Czy sellnąć je i kupić sobie zbrojkę i tarcze czy lepiej zostawić. Proszę o jakiś poradnik jak zacząć. Bo każdy wie, jak trudno jest zacząć. Akurat kowal mnie lubiał 3 razy i mam te 3 itemki. Będzie dużo + za sensowne odpowiedzi. Za beznadzieje -.

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

zostaw ,kase na fb albo w m2 na droperze dozbieraj na budde/lwia+9 boga+8 na s2 okolo 30kk~,jakis ribek do 50kk i jestes ustawiony :D

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Lub jeśli masz ok 5kk to rób taką boga od +5/6 do +7/8 i sellaj w końcu trochę kasy się uzbiera, a jak ci się nudzi w dt to zrób dropka na m2 i jedziesz z metkami ;P

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ok mam mentala 38lvl, lecz na nim z metków zazdry już nic chyba raczej nie dropnie. A mi zależy żeby kupić jak najszybciej boga +8 i tarcze +9. Z resztą każdy dobrze wie jak bije się mentalem.... powoli i słabo.

Opublikowano

tak jak up tylko zakup do tego jeszcze butki i naszyjnik 1500hp i 10kryta(np.w butach hp a w naszyjniku kreta) a zarzbiaj na FB,M2 możesz też ryzykować z ulepszaniem ale musisz wpierw zainwestować.

Opublikowano

Powiem, że kowal mnie nawet lubi. A żaden "porządny" fishbot mi się nie uruchomi. Tylko jakieś prymitywne (Fishing bot beta czy jakoś tak). A z tego co widziałem u siebie EM2 już się nie uruchomi, gdyż wyskakuje mi błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...