Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm A Jednak Nie Perm

Svardar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wlasnie kupilem skrzynke za 4k gp i wylosowalem MK 48 CAMo na perma wiec klikam inbox zadowolony a tu 1 dzień // mam do tego screeny i czy moge wyslac te screeny im na maila z prosba o danie mi tej broni na perma ? jesli tak to jakiego maila ma nexon?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Mam to samo co Ty wylosowałem g23 black Carbon i było napisane pernamently a tu pisze 1 dzień :)

cudo.png
Opublikowano

trafic to ja trafie bo raz kumpel na 90 trafil ale skoro bug nie z mojej winy to niech oni traca teoretycznie oddac powinni -.- wie ktos jaki do nich jest mail?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

a jak sie ten raport robi bo wgl teraz stronka combat arm nie dziala nie wiem co sie dzieje ;/

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

a jak sie ten raport robi bo wgl teraz stronka combat arm nie dziala nie wiem co sie dzieje ;/

http://combatarms.nexoneu.com

Wejdź w tą stronkę. Zrozum jednak,że to zwykły bug, nie dostaniesz broni na perma (to jest niemożliwe). Sporo osób na off forum nexona miało ten problem. GM rozwiał wątpliwości.

Specjalista
Opublikowano

Nie masz co pisać bo nic Ci to nie da :)

nexon nie jest aż tak szczodry xD

to by było zbyt piękne żeby ze skrzyneczki za 4k GP permy leciały

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

hahha teraz za GP to same gowna sa kiedys pamietam wszystko bylo za GP na permanent czy jakos tak i nie bylo noobow a teraz...

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

hahha teraz za GP to same gowna sa kiedys pamietam wszystko bylo za GP na permanent czy jakos tak i nie bylo noobow a teraz...

O ile pamiętam, tylko UMP był na perma za gp, niedługo podobno będzie l96a1.

Nie tyle noobów? Masz na myśli,że wcześniej nie było tylu hi-lvli? Zastanów się nad znaczeniem słowa noob.

Noob/Newbie=początkujący, amator.

Widzę,że kolejny płaczek :).

Śmieci za GP? Kiedyś były lepsze? Przeciez nigdy nie usunięto żadnej broni z Shopa. Więc jak kiedyś mogły byc lepsze,skoro dalej są te same? -.-

Opublikowano (edytowane)

oto dowód ze mozna wylosowac bron na perma ze skrzyneckzi za gp i ze takową broń wylosowałem

perml.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a oto screen przedstawiający ze zamiast perma mam na 1 dzien

dowod1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i czy z takimi dowodami moge cos zdzialac u nexona ??

** mam nadzieje ze nie dostane tych 20% od Lenarta

Edytowane przez Svardar
1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Z paczki za GP nie dropniesz perma ,max to 90 dni. Jak chcesz perma to se kup za 20k, 25k, 30k NXów lub kupuj paczki za 2400NX xD Albo pistolek za 10k :P

Opublikowano

(...)

Nie tyle noobów? Masz na myśli,że wcześniej nie było tylu hi-lvli? Zastanów się nad znaczeniem słowa noob.

(...)

Sam się zatanów...

nie wprowadzaj ludzi w błąd jeśli nawet tych pojęć nie rozróżniasz.

Podstawowa różnica to wydźwięk: noob-negatywny, a newbie-neutralny (początkujący)

Noob określa kogoś kto mimo doświadczenia w grze nie potrafi w nią dobrze grać, ewentualnie określa gracza zachowującego się w taki czy inny negatywny sposób.

Ewentualnie możemy mówić o kimś noob, jeśli np. korzysta z broni ogólnie przyjętych za "noobskie" np. RPG, innym przykładem może być wszelaki ekwipunek specjalisty.

Apropo tematu

Z supply case Myst-G można wylosować broń na perma, ale jest to niezwykła rzadkość, jeśli rzeczywiście wyświetliło Ci się, że wygrałeś na perm, a później okres czasowy się zmienił, jak najbardziej możesz to zgłosić (o ile masz dowody, a podobno masz).

Musisz znaleźć mail do nexona, albo oddziału nexon combat arms (nie wiem dokładnie jak ich support funkcjonuje), i opisać zaistniałą sytuacje i zamieścić screeny.

Wynik?

Raczej nic z tym nie zrobią, co najwyżej odpowiedzą Ci ze to się zdarza etc.

PS

Witam wszystkich po mojej 3 miesięcznej przerwie na forum :D

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Z paczki za GP nie dropniesz perma ,max to 90 dni. Jak chcesz perma to se kup za 20k, 25k, 30k NXów lub kupuj paczki za 2400NX xD Albo pistolek za 10k :P

No niby pisze że masz perma ale tak na prawdę go nie masz

9368_gold.png

Opublikowano

O ile pamiętam, tylko UMP był na perma za gp, niedługo podobno będzie l96a1.

Śmieci za GP? Kiedyś były lepsze? Przeciez nigdy nie usunięto żadnej broni z Shopa. Więc jak kiedyś mogły byc lepsze,skoro dalej są te same? -.-

Noob(zapis w leet speak: n00b) – żargonowe określenie stosowane w slangu użytkowników komputera i internetu, oraz w slangu grających w gry komputerowe (szczególnie multiplayer). Określenie to oznacza osobę reprezentującą sobą cechy negatywne albo zachowującą się w sposób niewłaściwy (w rozumieniu społeczności użytkowników komputera i internetu, lub społeczności graczy).

Newbie– nowicjusz; slangowy termin oznaczający osobę początkującą, niedoświadczoną w danej dziedzinie. Najczęściej używany w żargonie informatycznym. Zwykle określenie newbie nie ma nacechowania negatywnego i początkujący często sami ostrzegają przy jego pomocy o swoim ograniczonym rozeznaniu w danym temacie.

Skoro sam nie rozumiesz to nie pisz...

1075466053.png

LookIamDead.png

5747.jpg

21552.gif ;ppp

Opublikowano (edytowane)

Noob(zapis w leet speak: n00b) – żargonowe określenie stosowane w slangu użytkowników komputera i internetu, oraz w slangu grających w gry komputerowe (szczególnie multiplayer). Określenie to oznacza osobę reprezentującą sobą cechy negatywne albo zachowującą się w sposób niewłaściwy (w rozumieniu społeczności użytkowników komputera i internetu, lub społeczności graczy).

Newbie– nowicjusz; slangowy termin oznaczający osobę początkującą, niedoświadczoną w danej dziedzinie. Najczęściej używany w żargonie informatycznym. Zwykle określenie newbie nie ma nacechowania negatywnego i początkujący często sami ostrzegają przy jego pomocy o swoim ograniczonym rozeznaniu w danym temacie.

Skoro sam nie rozumiesz to nie pisz...

Na kogo najczęściej mówi się "noob, hacker?" Na tych, co cię zabiją. Bronie dla speca są noobskie? Każdy może ją kupic, wystarczy,że wbijesz 2lt, czy masz kase na NX. Każdy gra na swój sposób i nigdzie nie jest napisane,że za używanie, jak wy to nazwaliście "nobskich broni" jest jakaś kara.

Z newbiem dobrze napisałem, n00ba każdy postrzega na swój sposób.

@kosa.

Dobrze, naucze się czytac, bo nie napisałem!! :((

A tak z ciekawości, może napiszesz co kiedyś było w promocji? Bo pewnie grasz od Bety i Endynen to twoje konto?

<_< Fail.

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

jak długo będzie trwała ta bezsensowna kłótnia nt. nooba ?

Opublikowano

thx ziomki a ty zavvetti czy cos takiego to naucz sie czytac bo po 1 UMP nie tylko bylo za GP na prema lecz inne AR i 'sniperki' bo żałosny jestes to co mowisz o.O

NO PAIN

NO GAIN