Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Rozpakować Plik Data.Pak !

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Dzisiaj zaprezentuję wam poradnik jak rozpakować plik data.pak. Można to robić po to żeby zrobić jakiegoś moda, skill hacka lub postawić na jakimś cliencie swój server.

Po pierwsze potrzebujemy sprawnego repackera jakim jest PackManager. Można go pobrać stąd:

http://www.przeklej.pl/plik/packmanager-dk-zip-0022u45882mv

Teraz przejdźmy do rozpakowywania. Wsadzamy plik PackManager.exe do folderu data z plikami data.pak i data.hd i uruchamiamy go. Wyświetlą się dwa okienka w których klikamy OK. Teraz chwilę będzie "skanował" pliki, a potem wyświetli się lista folderów. Nas interesuje oczywiście cały folder data więc zaznaczamy go pojedynczym kliknięciem i wciskamy przycisk Unpack Selected. Pliki będą w folderze unpacked. Kiedy chcemy spakować pliki wchodzimy znów do programy i dajemy Pack Selected. To by było na tyle, jeszcze dam skana :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=21f4b22c42a85378d492d3ff9e1c39c7a9c19ea92df3df51dcadeec029189461-1288443851

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat trochę się "zniżył" na liście, więc odświeżam. Mam nadzieję że warna za to nie zarobie, bo dużo osobom poradnik może się przydać.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Temat trochę się "zniżył" na liście, więc odświeżam. Mam nadzieję że warna za to nie zarobie, bo dużo osobom poradnik może się przydać.

Odświeżać można co 24h, a więc się nie bój :)

tlofbnowe2.jpg

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...