Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chodzenie Problem

bol32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem mianowicie kiedy dzis wszedlem pograc w ca zauważyłem że jak ide to co chwile mi przerywa coś te chodzenie.

Np. Ide ide i nagle przerywa tak na chwile czyli zatrzymuje sie i ide znowu wiecie co to może być?

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

hmmm, lagi? Bo tak to wygląda jakbyś po prostu miał słabe łącze i ping skacze. Może też jeszcze, żę masz za duże zużycie procka i się tnie, powyłączaj wszystkie niepotrzebne programy

deidara2.png

Opublikowano

No ja wszystko zamykam ale pykam na ts3 więc moze dlatego

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

Jeśli masz problem z chodzeniem, zgłoś się do lekarza. To może byc zanik mięśni :D

A tak na poważnie. Podaj parametry. Jeśli masz mniej niż 2giga ramu i radiówkę, nie dziw się,że masz lagi. Do tego ts3...

Opublikowano

O! Ciekawe, wkońcu ktoś kto ma podobny problem jak ja miałem, tylko pytanie:

Czy w tym momencie, gdy masz wrażenie zatrzymania się postaci, wygląda to tak, jakby ci na tą sekundę przestała działać klawiatura?, w sensie takim, że musisz ponownie postacią ruszyć (nacisnąć na nowo [W])?

Jeśli nie, to pewnie chodzi Ci o to, że twoja postać się jakby "teleportuje" co kilka kroków, to tak jak mówili poprzednicy popularne lagi, ostatnimi czasy wywołane przez przeciążone serwery Nexona (zajęli oficjalne stanowisko w sprawie lagów (oficjalna informacja że mają problemy)

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

@Retset

Ej ty mówiłeś o tym iż tak jak by się klawiatura zacieła ?

Ja tak mam niekiedy ale gra działa normalnie .

Tylko moja postać stanie w miejscu i stoi chwilkę.

Muszę naciskać W .

Odczego to jest ?

9368_gold.png

Opublikowano

Heh, to bardzo dziwny problem omek, u mnie obok tego występuje jeszcze jeden objaw, mianowicie migoczące czarne pasy na ekranie (bardzo słabo widoczne i nie pojawiają się w jakichś określonych momentach etc.), puki co wiem, że ma to związek z...

kartą muzyczną/sterownikami do niej o_0.

Skąd wiem?:

Przeważnie w CA gram na słuchawkach [podłączone do karty Creative'a], jednak czasami zdarza się, że podłącze obok głośniki do [karty zintegrowanej], w tej sytuacji puszczam sobie grę na słuchawki a TS/muzyke na głośniki.

I przy takim właśnie ustawieniu gra się "buguje", wydaje mi się, że jest to problem z przypisaniem odpowiednich sterowników / obsługą ich (karta dźwiękowa wbudowana i Creative'a) przez CA.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.