Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Szukam Hostera Pod Server ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóż ostatnio grałem na vipmt2-reload i zainspirował mnie on do stworzenia plików typu starych serwerów takich jak longju2009/vipmt2/kingmt2. Bardzo bym chciał aby taki serwer powstał jednak ja osobiście posiadam za słaby sprzęt aby go postawić :(

dlatego też poszukuję odpowiedzialnej osoby która posiada odpowiedni sprzęt do postawienia tego serwera (minimum wiekowe 16lat, dojrzała psychicznie, kulturalna osoba. Nie chce kogoś komu po 2 dniach serwer się znudzi i zrezygnuje z hostowania.Oczywiście najlepiej by było jak by osoba umiała co nie co).

W gre wchodzi wyłącznie serwer no-hamachi lub serwer dedykowany jeżeli ktoś by zechciał zasponsorować.

Byłem administratorem serwera dedykowanego GondorMT2 oraz wielu serwerów hamachi/no-hamachi.

Oferuje gotowe pliki:

-folder locale

-plik ''game'' zmodyfikowany przeze mnie

-folder player (wszystkie tabele z bazy mysql)

Pliki te opisze niżej.

-zabezpieczę serwer przed bash panel

-wgram skrypty naprawiające logowanie i robiące back-up'y

Wiem że nie umiem wszystkiego lecz moja wiedza jest wystarczająca do prowadzenia serwera.

Oczekuje:

-pełnego dostępu do bazy ftp i mysql

-pełnej współpracy

-dobrego sprzętu (minimum 2 rdzeniowy procesor 2.5GHz, 2GB RAM na serwer, Łącze internetowe 5MB/s

Dobra pora opisać pliki.

Powtarzam że pliki są bardzo podobne do plików vipmt2-reload więc Ci co grali na tym serwerze będą wiedzieć jak one wyglądają.

Na początek ss handlarzy:

69636963220713511680.jpg

-kamienie duchowe, bony 1-4 i 6-7, metale dropią ze Szkatułki Blasku Księżyca, którą można zdobyć z każdego metina.

-dodany drop sztabek 500k w v2, red lesie, atlantydzie

-kamienie dusz+3 dropią z każdego metina

-do ulepszania itemów do 65lvl'a nie potrzeba ulepszaczy, później potrzebne są perły oraz strategia kontrataku

-przedmioty takie jak ''kwieciste buty'' oraz ''rozkaz jeźdźcy'' można dropnąć z metinów 35lvl+

na screanie widać do czego służą

70920250219004876618.jpg

-drop przedmiotów na 61lvl+ dość dobry nie trzeba się męczyć tak jak na polskich dedykach....

-z edytowany biolog (powiększone nagrody oraz nie trzeba czekać 24h na oddanie np. zęba)

-drop yang z psów 500-1000yang w atlantydzie 30-50k bardzo dopracowany

-z bestów takich jak best żołnierz, best maniak, best łucznik, best specjalista, best kapitan również dropią kamienie duchowe

-podniesiony drop broni na 30lvl

-dodane ziemie gildii

-dopracowane bony (nie wchodzą maxymalne)

-dopracowane dmg broni takich jak śmiercionośne ostrze,księżycowy miecz itp.

I wiele wiele więcej.

Jeżeli ktoś był by zainteresowany proszę o kontakt:

-Wiadomość PW

-GG 25682123 (pisać nawet jak jestem offline)

@Do moda

Jeżeli nie tan dział to bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Hmm... ja mogę na swoim kompie postawić.Prawda.. nie mam dużo ramu (2GB RAM) ale mam dobre łącze oraz procesor pisz na gg 16174422 lub skype proeloelo6 :)

x.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...